R.I.P.

AleaJactaEst

Käyttäjä
Liittynyt
27.11.2006
Viestejä
1
Se siitä sitten.
Hifi-lehti on nyt sitten förbi.
Levätköön rauhassa.[ylläpito on poistanut liitteen]
 
Niin, ja hifimaailmakin on näemme kaatunut samassa rytäkässä. Bittinörtit ovat nyt voitolla... HH on viimeinen linnake, sitä on puolustettava.

No toivottavasti hifimaailman sivujen kaatumisen takana on vain jokin tekninen vika.
 
Hifimaailman sivut on näköjään taas pystyssä ja sen foorumilla keskustelu jatkuu yhtä tasokkaana kuin ennenkin. :p
Ja kepeät mullat hifilehdelle.
 
Niinpä onkin. "Tasokasta", sitä parempaa keskustelua taas luvassa.

Muuten, melkoinen määrä nettitietoa katosi Hifi-lehden sivujen myötä. Usein käytin siellä hakua etsiessäni tietoa esim. johdon punonnasta.
 
reskator sanoi:
Muuten, melkoinen määrä nettitietoa katosi Hifi-lehden sivujen myötä. Usein käytin siellä hakua etsiessäni tietoa esim. johdon punonnasta.

Hinkkanen kertoili (O-T:lla) imuttaneensa Hifi-lehti vainaan nettisivuilta keskustelut talteen...

t: Pasi
 
Pasi Karhunen sanoi:
Hinkkanen kertoili (O-T:lla) imuttaneensa Hifi-lehti vainaan nettisivuilta keskustelut talteen...

t: Pasi

Pitää paikkansa mutta ne eivät ole luettavissa samalla tavalla kuin ne olivat alkuperäisillä sivuilla eli linkit tiedostosta toiseen eivät toimi. En osaa sanoa minkälainen tietokantarakenne lehden sivujen takana oli mutta omalla koneellani sitä ei ole. Koneellani on siis suunnaton määrä viestiketjuja sellaisilla nimillä kuin "tm.asp%3Fm=103480&mpage=1&key=&" joista ei avaamatta näe mitä ne ovat. Ne ovat sinänsä ihan siistejä html-muotoisia tiedostoja, jotka voi avata millä selaimella tahansa mutta minun on käytävä niitä läpi ja nimettävä ne uudelleen, jota voin niitä käyttää. Samalla koneelleni kopioitui koko Hifi-lehden hakemistorakenne ja kaikki sellaiset tiedostot, jotka eivät olleet käyttäjätunnusten ja salasanojen takana. Luonnollisestikaan en voi antaa mitään kenenkään muun käyttöön ilman lehden kustantajan lupaa koska heillä epäilemättä on copyright koko kasaan.

Ja miten tämä prosessi sitten tapahtui. Ensinnäkin olen Linux-koneella eikä minulla ole aavistustakaan miten asia hoidettaisiin Windows-ympäristössä. Linuxissa annoin komentoriviltä komennon "wget -m http://www.hifilehti.fi/" jonka periaatteessa pitäisi tuottaa täydellinen peili sivustosta mikä ei kuitenkaan toteutunut koska sivuston tai ainakin keskustelun takana oli tietokanta. Aikaa meni pari tuntia ja lopputuloksena syntyi kotihakemistooni alihakemisto nimeltä "www.hifilehti.fi" jonka siis teoriassa pitäisi olla selattavissa kuin alkuperäinen sivusto, nyt ei kuitenkaan käytännössä.

Juhani
 
Hinkkanen sanoi:
jonka siis teoriassa pitäisi olla selattavissa kuin alkuperäinen sivusto, nyt ei kuitenkaan käytännössä.

Toi sun allekirjoitus on aika kiva!
 
Tawe sanoi:
Toi sun allekirjoitus on aika kiva!

Toi sun allekirjoitus on aika häiriintynyt! ;) Mitä hel***tiä se nyt on oikein tarkoittavinaan? :D

t: Pasi
 
Pasi Karhunen sanoi:
Hinkkanen kertoili (O-T:lla) imuttaneensa Hifi-lehti vainaan nettisivuilta keskustelut talteen...

t: Pasi

Hyvä, että oli kaukaa viisas.

Itselläni on sellainen viha-viha -suhde tietokoneisiin, joten tuollaista en edes olisi osannut tehdä.
 
Jo vuosia on tullut luettua pelkästään ulkomaisia julkaisuja, mutta ei enää. No, ainakin on oppinut hifistä sitä brittiläistä näkökulmaa.

Uudessa Hifimaailmassa oli muuten aika perkeleen hyviä artikkeleita...itse asiassa kaikki kolumnit.
 
Tuo hifimaailman eka numero oli kovasti lupaava.

Kiinnostaa vaan, että mitäköhän perkelettä ne on siellä samoa-makasiineilla miettinä, kun Hifi-lehden lisäksi vastasyntynyt korvanlehtikin haudattiin. Ja mikropiltissä ei muuten ollut mitään alkuperäistä hifilehtisisältöä viimeksi. Jotain helvetin autoämpeesoittimia tais olla. Voi hyvä tavaton, kun päästetään tietämätön tekemään niin saadaan kyllä paljon hyvää aikaseksi.

Vaan katsokaas, jokunen miljardi kärpästä ei kiistattomana enemmistönä voi olla väärässä. Paska on hyvää, siispä meidänkin tulisi kaiketi demokratian nimissä niellä paskaa.

Saas katsoa, kuinka kauan kestää, ennen kuin alkavat katumaan. MB menetti myös alkuperäisiä tilaajiaan, kun heillekään ei ole lehdessä mitään. Vähän niinkuin keskiarvo-pop: niin ketäänärsyttämätöntä, ettei siellä ole myöskään kellekään mitään sisältöä.

Räyr.
 
mkutvonen sanoi:
Kiinnostaa vaan, että mitäköhän perkelettä ne on siellä samoa-makasiineilla miettinä, kun Hifi-lehden lisäksi vastasyntynyt korvanlehtikin haudattiin.

Ei sitä haudattu ole. Se siirtyy Mikropiltin nettisivuille.

t:pasi
 
Jeh todellakin. Selasin tuossa iltapalaa syödessä MB 1/2007. Voi herranjestas, ei sinne ole kyllä HIFI lehdestä mitään järkevää siirtynyt. 111 sivua juttuja, 19 sivua mainoksia. 111 sivusta, HIFI aiheisia juttuja: 2 sivua levyarvosteluja, 4 sivua autohifiä, 0.5 sivua tuote-esittelyä (Tivoli Audio Music System). Sisällysluettelon mukaan HIFI juttuja: projektorivertailu, mediatoistimet ja tuo mp3 autoon juttu, IMO noiden juttujen "HIFI kytky" on jo pyhäinhäväistys, argh. Otto Aallolla on kyllä vaikea tehtävä edessä, jos mielii lehdestä tehdä "yhdistetyn MB:n ja HIFI lehden". Tästä edespäin selailen Mikrobittiä PC lehtenä...

HIFI Maailma toi kyllä mieleen HIFI lehden kymmenen vuoden takaa, olihan siellä Sauraman juttujakin, joita HIFI lehdessä ei ole vuosiin nähty.

Pitääpä tonkia varaston kätköistä nuo lukemattomat Stereophilen numerot ja lueskella niitä uutta HIFI Maailmaa odotellessa.
 
pietu sanoi:
Jeh todellakin. Selasin tuossa iltapalaa syödessä MB 1/2007. Voi herranjestas, ei sinne ole kyllä HIFI lehdestä mitään järkevää siirtynyt.
...
Otto Aallolla on kyllä vaikea tehtävä edessä, jos mielii lehdestä tehdä "yhdistetyn MB:n ja HIFI lehden".

minulle tuli tänään mikrobitin mainos jonka luin ihan mielenkiinnosta läpi. koko läpyskässä ei mainittu mitään hifistä saati sitten hifilehdestä jonka arvokasta hifi-brändiä oltaisiin yrittämässä pitää elossa. jotenkin tuntuu, että tämä yhdistämispuheet ja sen ensimmäisen 'yhdistetyn' lehden pari hifimainosta olivat vain tekosyy jatkaa hifilehden tilaajien tilauksia mikrobittinä.

vaikea kyllä kuvitella miten korvanlehti sopisi enää mihnkään sanoman lehden nettisivulle.
 
Back
Ylös