R.I.P Kirill "Kirka" Babitzin

  • Keskustelun aloittaja salla
  • Aloituspäivämäärä
Katsos *******! Tämä oli yllätys. R.I.P. Tommorrow Never Knows.
 
Tanssii Tähtien kanssa ohjelmaan ei näemmä kannata osallistua. Kristiina Elstelälläkään ei mennyt viime vuonna vahvasti.
 
DIA sanoi:
Tanssii Tähtien kanssa ohjelmaan ei näemmä kannata osallistua. Kristiina Elstelälläkään ei mennyt viime vuonna vahvasti.

Mulle tuli juuri sama juttu mieleen...
 
Pikku hiljaa nämä meidän viihdetaiteilijat alkaa tippumaan tosiaan.Konttorilla käydessäni kahvipöytä keskustelussa olin erottavinani jotain sen suuntaista että kuka tippuu seuraavaksi keskustelua.
 
Olihan tämä ylläri tosiaan. Kuulin telkusta yöllä..

Eikä siitäkään niin kauaa ole, ku Virran Ola meni. Ronnie. Pöyry. Cisse. Irwin. Jamppa. Juice.
Kyllä näitä putoilee. Lähenee omaa ikäluokkaa vääjäämättä.

Ai niin ja Lehtonen, se nuori tangokuningas..

No, itketään nyt sitten Hetki lyä ja Leijat poijes. :-\
 
Näin ja kuulin Kirkaa Ruotsinlaivalla noin vuosi sitten.Hän saapui helikopterilla ja sanoi poistuvansa samalla kopterilla piankin ,ellei yleisö osallistu show-esitykseen riittävän aktiiviisena.Kirka otti yleisönsä.
Hän esitti pari Whitesnaken piisiä hittiensä lisäksi ja se oli minulle mukava kokemus.Hän peräti aloitti shown Whitesnakella.
 
EASTWAY OY / DEX VIIHDE / TIEDOTE 2.2.2007 KLO 13.00

Kirka Babitzin haudattu

Keskiviikkoaamuna menehtynyt laulaja Kirill ”Kirka” Babitzin on saatettu haudan lepoon. Babitzinin hautajaiset järjestettiin läheisten läsnä ollessa tänään perjantaina kello 11.00 Helsingin ortodoksisen seurakunnan hautausmaan Profeetta Eliaan kirkossa.

Perinteiden mukaisen siunaustilaisuuden piti isä Mitro Repo.

Kirka laskettiin samaan hautaan, jossa jo lepää hänen veljensä Sammy. Hautapaikka sijaitsee Helsingin ortodoksisella hautausmaalla lähellä papiston hautoja.

Kirka Babitzinin omaiset pyytävät saada kiittää kaikkia suomalaisia niistä lukuisista tervehdyksistä, joita he ovat saaneet yllättävän poismenon johdosta. Ystävien ja ihailijoiden osoittama myötätunto on ollut omaisille surutyössä erittäin merkittävää.

Kirkan muistoksi pidetään kaikille avoin muistojumalanpalvelus Uspenskin katedraalissa Helsingissä lauantaina 10.3.2007 klo 12.00.

Mahdolliset Kirkan muistoa kunnioittavat tervehdykset voi osoittaa Kirill Babitzinin säätiölle. Kirkan 50-vuotispäivänä vuonna 2000 perustettu säätiö tukee alle kouluikäisten lasten musiikkiharrastusta. Säätiö on lahjoittanut äänentoistolaitteita ja musiikkivälineitä jo lukuisille päiväkodille. Yhtenä säätiön päämääränä on perustaa Helsingin Kruununhakaan lasten yhdistetty musiikki-, kuvataide- ja tanssikeskus. (Yhteystiedot: Kirill Babitzin säätiö, PL 504, 40101 Jyväskylä. Pankkiyhteys: Nordea 157230-354241).

Kirkan monivuotisen konsertti- ja manageriyhtiön Dex Viihteen Internet-sivuille on avattu Kirkan muistokirja. Muistokirja löytyy osoitteesta: www.dexviihde.fi/kirka.
 
R.I.P.
Pitkän tien pää. x)

Ei kait muuta tarvitse sanoa?


x) Hieno cover-versio Spinning Wheelistä, btw.
 
Aika jees se on kirkan coveri I shot the serif biisistäkin. En nimee muista mutta Mikkeliin oli menossa...
 
Back
Ylös