Quad:n ikivanha mono etunen ja pääte

K J Manner sanoi:
Kiitos! Kun vielä samalla mittaan putkien kannoista jännitteitä koneen lämmetessä, että ne pysyvät tietyissä rajoissa, eiköhän siinä toiminta jo paljastu. (Ja siinä koko mahtava "tieto mitä tekee" tässä kohdassa.) Katsoithan mittaustulokseni yllä?

(Ja eikun etsimään niitä oikeita volttilukemia. Ja tarkistamaan linjan sisäänmenon oikeat pinnit. :) No nyt on kiire toisaalle, moro!)

Nuo mittaamasi arvo ovat ihan tontilla. Tuon ajan komponentit olivat arvoiltaan 'vähän sinne päin'. Nuo tarkuudet riittävät Quadille mainiosti. Autobias hoitaa loput. Laitteesi on siisti ja modifioimaton = se toimii. Miksipä et antaisi sille mahdollisuutta näyttää, mihin se pystyy - ennen kuin teet sille yhtään mitään?
Veikkaan jotta hämmästyt - harmi vaan, ettei sinulla ole paria (hämmästyisit paljon enemmän).

-128-
 
Faktat ja uskonasiat on erotettavissa, oli tarkoitus sanoa, ei sinällänsä hoputtaa. En kai aiemmissakaan maileissa hoputtanut? Tässä tapauksessa faktat voidaan mitata yleismittarilla.
Säätömuuntajan käyttöä jotkut suosittelevat pitkään nukkuneiden elektroniikkalaitteiden herättämisessä yhtäkkisen virtojen päälle paukauttamisen sijaan. Tämä elkojen varjelemiseksi.
 
anttiruha sanoi:
Faktat ja uskonasiat on erotettavissa, oli tarkoitus sanoa, ei sinällänsä hoputtaa.

Tuo on hyvin sanottu. Ja huomio oli varmasti paikallaan.

Mitatessa muuten C5 vaelteli villisti aikansa ennen kuin asettui. Puolisen minuuttia jopa.
 
Täytyy sanoa että tässä on raskasta hifiä, varsinkin suurin. Toin ne juuri kaksi kerrosta portaita. En ole vielä ruuvaillut auki niitä sisään kurkatakseni, enkä edes mitannut impedansseja. Kirjahyllyn osina nämä kolme kaappia olivat, jotka taitavat olla jonkinlaisia takatorvia kenties - ainakin suurin vaikuttaa sellaiselta. Keskellä oli suurin ja sivummalla kaksi pienempää. Kankaalla peitetyt elementin aukot on jokaisessa 195mm, suuren mitat 80*52*40cm, pienempien 80*35*24,5cm.

Vaakatasossa siis nuo olivat, kuvissa pystyssä.

Tässä nyt vielä suurkiitos lahjoittajalle! Tuli oikein mukava olo siitäkin, että nyt toisessa kohtaamisessa löysimme jo hieman jotakin, missä voin olla vastavuoroisesti avuksi. Ja hienoon ja historialliseen hifiin liittyy sekin. ;)


[ylläpito on poistanut liitteen]
 
Kurkistin sisään! Pienet ensin. Mittarilla resistanssi näytti molemmissa kummallista noin 660 ohmin lukemaa. Ovatkohan lakanneet toimimasta? Kuvat liitteenä.

Jännä kotelo. Hyvin pienestä aukosta lähtee kanava eteenpäin. Tai siis taakse. :)

[ylläpito on poistanut liitteen]
 
Voi hyvä luoja minkä setin onnistuit hankkimaan! Axiom 80:t ja tolppakakkonen... :p
 
anttiruha sanoi:
Kannattaa tsekata... ja pääsenkö varausjonoon, jos ei sinua kiinosta. Olen ollut kiltti koko vuoden.

Onhan tuo aivan uskomatonta, onneksi olkoon!
Tosin tuotahan minä arvelinkin jo aiemmin... tarjoukseni on edelleenkin voimassa!
 
Axiom kaipaisi ehkä parempaa koteloa. Lisää passoa! :) Toisaalta bassovahvistus korjaa. Kyllä kuulostaa elävältä ja nopealta elementiltä! Sain sitten samalla referenssiä omille kaiuttimille, joita on projektina. Hieno homma.

Set up (kuva). (Kokeilin samalla, että tuo Yamaha on kunnossa, joka tuli postissa yhdessä Yamahan virittimen kanssa. Virittimen takia huusin.)

Volta sanoi:
Voi hyvä luoja minkä setin onnistuit hankkimaan! Axiom 80:t ja tolppakakkonen... :p

Ei sentään ihan. Axiom 80 yksi kertaa. Monolaitteisto kylläkin kokonaan esivahvistimesta paperikartioon.

[ylläpito on poistanut liitteen]
 
Back
Ylös