putkivahvistin

hifiguru284

Käyttäjä
Liittynyt
2.4.2008
Viestejä
902
oiskos neuvoja minkälaista putkivahvaria kannattaisi sovittaa focal electra 1027be pönttöjen kanssa?? täällä turussa hiukan huonoa tekee saada putkilaitteita testiin, tekisi kyllä mieli ensin hiukan testata kun en ole oikeen ikinä kuullut edes putkisaundia. jos jollain hyviä neuvoja niin voisi melkeen ostaa ilman testaamista niin pääsis aikas paljon helpommalla...
 
Kaiuttimiesi herkkyyden tsekattuani tuli mieleeni Almarron A318B.( integroitu) Omakohtaiset kokemukset todella hyviä, käytössa tälläkin hetkellä. Suosittelen.
 
mietiskelin pathos logosia jossain vaiheessa mutta kun ei ole tietoa, eikä oikeen jaksa hirveesti vehkeitä kantaa kuunteluunkaan... laiska kun oon
 
Oma käsitykseni noista Focaleista on että vaikka kohtuullisen herkät ovatkin, ovat kuitenkin aika nälkäisiä virran suhteen. Pathos Logosia voin kyllä suositella lämpimästi ja vaikka en näitä kahta yhdessä ole kuullutkaan, niin sen perusteella mitä olen näitä erikseen kuullut voisin kuvitella että toimivat hyvin yhteen. Täysiputkilaitteista suosittelisin esim Melodyn laitteista. Pathoksen hintaluokkaan mahtuu hyvin esim. AB22.
 
Mikäs nykyisessä vahvarissa mättää? Omasta mielestä tuo FMJ A32 oli aika tasavarma suoriutuja, vaikkei ehkä kaikista tymäkimmästä päästä.
 
eipä kai siinä mikään hirmu pahasti mättää mutta tuntuu että noista focaleista saisi enempi irti jollain toisella. testaan tässä primaluna prologue three etusta ja siinä Cairn ION T2 monopäätteet ja kyllä ääneen tuli ihan erilaista ryhtiä. muuten vaan ominaisuudet ovat aika vähissä vanhaan settiin verrattuna.
 
vtl, ostakaa nyt joku ne. Paljon parempia ei ole.
 
Heitän tämän vanhan ketjun esille aiheensa perusteella. Minua on kiehtonut putkivahvistimet kautta aikain, tiedän kuitenkin säätämismahdollisuudet putkia vaihdellen. Hakuun olen laittanutkin Cayin A 88T vahvistimen, pidän tuota minulle varmana tapauksena. Olen kuullut pienempää A 50T- mallia, ei tuokaan pahalta kuulostanut.

Kiina näyttää olevan "pullollaan" putkihifiä niin kopiona kuin muutoinkin.

Vastaan on tullut Classic No. 16.6. Tuo olisi saatavilla kohtuulliseen hintaan ja teknisiltä arvoiltaan vastaa kovasti odotuksiani. Tuosta puuttuu ilmeisesti kaukosäädin, ulkonäkö on "siedettävä", vaikka ulkonäöllä ei toisaalta merkitystä olekaan.
No.%2016.6%20-%20002a%20-%20580.jpg


Vastaan tuli myös Shuguang 502 B. Liitäntöjä mukavasti, kaukosäädin sisältyy. On mahdollisesti poistunut tuotannosta ??? Tekniset tiedot pätevät.
http://www.pacificvalve.us/sitebuilder/images/100_2872-207x138.jpg

Mitä Ming Da vahvistimia olen kuullut, olen pitänyt niistä. Malli Ming Da MC 34A06 jää hieman noille muille teknisesti, mutta sisäänottoja on "riittävästi". Kuvan kapistusta saa täysin valkoisena, kuin myös mustana. Ulkonäkö vastaa kovasti Kiina look...
MC34A_White_Sharp_Angle.JPG


Heittäkää nyt vinkkejä, niin katsotaan ja tutkitaan. Mahdollisesti kakkossettiin.
 
Tuolla hifimaailman sivuilla ois Sepolle vaffi, Mastersound due venti, tonnilla.Italialainen.
 
Paljon vaihtoehtoja, hmm. En osaa päättää. Äänessä tulisi olla ryhtiä, avoimuutta, traivia ja tunnetta. Jaa, näitähän taidetaan hakea muutoinkin. Haudutellaan ja katsotaan. Laittaakaa vain viestejä tähän ketjuun jotta "kartoittaminen" on helpompaa. Arin vinkki oli myös mainio. Mitä Ari arvelet tuosta Ming Da:n putkarista. Se sinun Ming Da oli loistava jollakin tapaa.
 
Varmaan triangelit soisi pikku Almarrollakin. sen 3 putken rollaaminen olisi melko edullista. Kandee tosiaan ottaa valinnassa huomioon käytetty putkityyppi- jotain el84 saa suunnilleen 300b:n 1/10 osa hinnalla. Sepolla on kuitenkin pakottava tarve testata kaikki saatavilla olevat :D

siitä
 
Pikku Almarro on kyllä loistava peli, mutta ei taida Sepolle inputit riittää siinä?MingDa oli myös hyvä,
mulla oli se Pännäri-versio,jotenkin jäi heppoinen laatuvaikutelma siitä ja putkien biasointi olisi ollut
aika työläs.Minä tykkään että kaikki on helppoa ja nopeaa.Mutta kiva saundi siinä oli.
 
Kävipä tuossa äskettäin yksi kappaletta MingDa integroitua täälläkin kääntymässä ja kelpo peli tuntui olevan. Jordaneille sopi oikein kivasti, mutta kun pääte olisi hakusalla (joko keskarit tai yläkerta, miksei molemmillekin - mistäs näitä ikinä tietää) noille projektina oleville arraylle ja ko. integroitu tuppasi puskemaan melko tanakasti mid-linjaa, niin tällä kertaa sai jäädä.

Jonkun aikaa tullut ihmeteltyä tuollaista: http://www.china-highend-hifi.com/prod01123412422533.htm Olisiko tuon kyttäämiselle sitten syynä edullinen hinta ja mahdollisuus integroituna käyttämiselle vaikka kakkossettiin, jos ei aivan toiveita täyttäisikään arrayn kohdalla...

Tästäkin kokemukset varmaankin kiven alla..?
 
Terve
Itsellä vajaa vuoden vanha Xindax V-30 ja erittäin tyytyväinen olen ollut. Malli vastaa aika paljon tuota Classic 16.6 versiota sisältäen kaukosäädön. Tehoa riittää myös epäherkemmille kaiuttimille ja tuotteella Suomalainen maahantuoja.
http://www.prideandjoy.fi/Tuotteet/Xindak/Vahvistimet/putkivahvistimet.html
Oma laitteistoni seuraavanlainen:
Vahvistin Xindax V30
CD Copland CDA 266
Viritin H/K 970
Kaiuttimet WD Halfspace + NaSW yhdistelmä 84db/4ohm
Itse en olisi uskonut aikanaan soundissa olevan niin suurta eroa transistori vahvistimeen verrattuna eli lämpöä ja heleyttää löytyy aivan erillailla.
 
Mites noiden halvempien äänenlaatu.

Onko 1000 EUR putkivahvistin parempi kuin 1000 EUR normaalivahvistin?
Siis noin yleisesti, mieltymyksiähän on monia.
 
Back
Ylös