Putkiosio

kuzma

Hifiharrastaja
Liittynyt
21.12.2006
Viestejä
4 229
Kaupunki
Kuopio
Pyydän mitä nöyrimmin, mutta yhtään nöyristelemättä, että edes tämä toiveeni kuultaisiin. Putkilaitteille ei ole omaa osiota, mielestäni sellainen tarvittaisiin.

Putkiaiheisia juttuja ilmestyy nyt ainakin Aloittelija-, Hifi-, ja Näin minä harrastan -otsikoiden alle, ja siellä ne hukkuvat muun roinan sekaan. Aivan kuten vinyylisoittimiin (kiitos edelliselle hallitukselle siitä osiosta), liittyy myös putkilaitteisiin todella paljon knoppitietoutta ja kantapään kautta opittavaa asiaa, jota ei enää nykyään saa tietää juuri mistään muualta, kuin kokeneemmilta harrastajilta. Tämän tietouden olisi oltava haettavissa omasta osiostaan. Putkilaite ei ole "Plug and Play" kuten joku cd-soitin, joka kytketään kerran paikalleen ja unohdetaan sitten siihen saakka, kun alkaa tehdä mieli uutta ja parempaa. Putkilaitetta pitää ylläpitää, hoitaa ja puunata, mielellään vaikka jutella sille vähän mukaviakin.

On nuoria kavereita, jotka ostavat halpaa kiinahifiä, ja kysyvät sitten mitäs tällä pitikään tehdä? On varttuneempia kavereita, jotka eivät myöskään tiedä putkivehkeistä juuri mitään, mutta yllättävät itsensä ja lähisukunsa ostamalla sellaisen. On erittäin kokeneita putkiharrastajia, jotka eivät pidä ääntä itsestään eivätkä siten jaa tietouttaan kenellekään. Koska foorumin hakukonekaan ei toimi, nykytilanne on putkiharrastamisen kannalta ihan mahdoton. Nyt ne muutamat putkiaiheiset jutut saavat pari vastausta ja hukkuvat sitten muun roinan alle, tiedonhaku jälkeenpäin on melko mahdotonta.

Laittaisin äänestyksen putkiosion tarpeellisuudesta jos osaisin, mutta laittakaa nyt ainakin kommentteja asian puolesta jos siltä tuntuu. Vastaväitteitä en halua kuulla muilta kuin hallitukselta tai ylläpidolta, koska minäkään en ole vastustanut esim. omasta mielestäni tarpeetonta autohifi-osiota, jossa en itse kirjoittele, ikinä.
 

Jyrki_P

Hifiharrastaja
Liittynyt
2.8.2006
Viestejä
8 754
Kaupunki
Lahti
Mielenkiintoinen ehdotus. Laitan itse äänestyksen asiasta tuonne blogiini, jolloin saadaan jäsenistön mielipide näkyviin.
 

lator

Käyttäjä
Liittynyt
22.9.2006
Viestejä
1 682
Kaupunki
Kuopio
Tää saa kannatuksen minulta! Kävin jo ääneni antamassa osion puolesta.
 

Jari

Kaupallinen toimija
Liittynyt
8.9.2006
Viestejä
15 082
Kaupunki
Espoo
toki, putkiaiheisten kirjoitusten keskittäminen olisi hyvä ajatus. Siis kannatan.
 

Janne

Hifiharrastaja
Liittynyt
31.7.2006
Viestejä
2 057
Kaupunki
Oulu
Muistakaa kuitenkin äänestää sinne Jyrkin blogiin, tänne äänestämistä tuskin kukaan noteeraa. ;)
 

kuzma

Hifiharrastaja
Liittynyt
21.12.2006
Viestejä
4 229
Kaupunki
Kuopio
Testo sanoi:
Tuntuu menevän putkeen tämä äänestys >:D

Pöh, vain 76% kannatus toistaiseksi. Rivien välistä luettava muutosvastarinta tuntuu olevan sitä luokkaa, että läpimenoon vaaditaan kai 101%. En käsitä mitä vaikeaa ajatuksessa on, vaikka lisäähän se tietysti moderoinnin työmäärää, jos keskustelu sattuu vilkastumaan. Vai eikö 40-luvun tekniikasta saisi enää keskustella?
 

Jyrki_P

Hifiharrastaja
Liittynyt
2.8.2006
Viestejä
8 754
Kaupunki
Lahti
Järjestän hallituksessa viikonlopun kieppeillä äänestyksen asiasta. Foorumin äänestys toimii neuvoa antavana, mutta hallituksen enemmistö ratkaisee.
 

kuzma

Hifiharrastaja
Liittynyt
21.12.2006
Viestejä
4 229
Kaupunki
Kuopio
Minä mielelläni kuulisin miksi ei, jos niin sattuu käymään. Asia on helpompi hyväksyä, kun tietää perusteet. Ehkä :D.
 
Ylös