Putkiemolevy

seho

Käyttäjä
Liittynyt
13.9.2006
Viestejä
24
Onko kenelläkään kokemuksia AOpenin putkiemolevystä? Ajatuskin kuulostaa ainakin omaan korvaan melko karmivalta - vaikka toisaaltaan idea onkin ihan ok.

Jotenkin tuo tietokoneen yhdistäminen hifi-laitteisiin kaikinpuolin jää vajaaksi. Toki on olemassa laadukkaita HTPC:tä, mutta niiden funktio onkin nimensä mukaisesti enempi tyydyttää elokuvaharrastajia, kuin stereoäänestä nauttivia hifistejä. Niiden videoskaalaus on erinomainen sekä optinen ulostulo takaa virheettömän äänen kunnolliselle vahvistimelle. Mahtaisikohan tämä emolevy olla edes kohtuullinen ratkaisu niille, jotka haluavat hyvää (noh, kaikki on subjektiivista ;)) ääntä ulos tietokoneesta, ilman erillistä DAC:ia?

http://www.digit-life.com/articles2/aopentube/index.html
 
Ei ole tuttu mutta jotta näin lyhyesti parin rommitotitin jälkeen: älä osta.
Onhan tuo trolli, onhan?


ROTFL:

"The AOpen AX4B-533 Tube motherboard is a wise marketing step of the manufacturer the primary purpose of which is to attract attention. It's probably also an interesting solution for audiophiles and everybody who miss good old tube-vinyl times. "
 
miksin sanoi:
Ei ole tuttu mutta jotta näin lyhyesti parin rommitotitin jälkeen: älä osta.
Onhan tuo trolli, onhan?

Ei pelkoa, ei ole pienintäkään intressiä tuota ostaa. Ko. tuotteesta on vaan hauska kuulla kommentteja ;)
 
Nimenomaan "Marketing". Ei sinällään, oikeastaan ihan hauska idea, mutta käytännössä on varmaan monta muuta ongelmaa ennen kuin putkien käytöllä saavutetaan jotain suurempaa etua :)
 
Ideana kiva, olet vain seho hieman aikaasi jäljessä. :) Tuo emo testattiin aikoinaan MikroBitissä (mahtoikohan vuosi olla 2003 vai 2004), kirjastosta sen voisi löytää. Nykyisellään tuo emo on niin vanhentunutta tekniikkaa, että eipä sitä päin kannata katsoakaan edes. :) Kyllähän tuo putki mukavasti sitä koteloa (ja omaa mieltä) lämmittää, mutta tosiaan tuo AC-97 audiokodekki pilaa koko homman idean. Onneksi nykyään audiokodekit ja emolevyjen integroidut piirit ovat jo VÄLTTÄVÄN hyviä.
 
Back
Ylös