Putki riaa:t/etuset

jani774

Käyttäjä
Liittynyt
14.2.2010
Viestejä
189
Moikka. onko kenelläkään kokemusta tai tietoa venäläisistä putki esivahvistimista joissa on riaa samassa? näin kerran jonkun vanhan venäläisen audiolehden missä oli vaik mitä vahvistinta putkilla toteutettuna. Syy miksi kyselen on et ne olis halpoja moddailla ja testailla ihan mielenkiinnosta. Lähinnä haluisin sellaisen valmiin riaan jossa olisi äänenvoimakkuudensäätö ja putkimallia. voisi olla vaikka rikkinäinenkin koska osaan jonkinverran elektroniikkaa. venäläisten hifi ei ole päälleppäin kaunista tiedetään, mut on ne joskus tehnyt jotain mitä voi moddaa ja saada ihan asiallista, kuten esin itselläni oleva Priboin UM-50 pääte. Olen katsellut myös et Coplandilla oli yks kivan oloinen pre-amppi missä oli ihan kaukkarilla säädettävä äänenvoimakkuus, jos jollai olisi jotain vastaavaa niin voisin olla kiinnostunut, mikäli niissä sattuisi olemaan lähtökohdat sille et niissä ei olisi pullonkaulaa muulle tulevalle laitteistolle
 
Mazgurth sanoi:
Eikös tuosta ole se ihan normaali etuvahvistinversio mihin saa phonoastemoduulin? Vai onko se phonoaste ulkoinen eli tuo pönttö?
moi
se on erillinen laatikko,etuvahvistin saman näköinen.
ter,reiska
 
ikis60 sanoi:
moi
se on erillinen laatikko,etuvahvistin saman näköinen.
ter,reiska


Jeps, kiitoksia. Oli vähän harhaanjohtava vaan lainassa olevan QC Twentyfourin etupaneelissa oleva "Phono" -nappi, jota en kyllä edes kokeillut kun on oma ulkoinen phonoaste.
 
Back
Ylös