Puolalaista

Kappas... SBB progerintamalta on yksi tutustumisen arvoinen kanssa.
 
Nyt ei tuu mieleen ku, paprika korps siskonmiehen levyhyllystä. Laulaa osan biiseistä englanniksi ja osan
Aidosti POLSKASTI. Kyllä sitä tuli pyöriteltyä mielellää.
 
SBB on hieno puolalainen jazzia musiikkinsa sekoittava progeorkesteri. Sinfoonisuuttakin on mukana ja esim Memento Z Banalnym Tryptykiem (1980) on aivan huippu hieno levy. Yhtyeen debyytistä SBB (1974, oli muuten livelevy) en ollut aivan otettu mutta sen verran kuitenkin että lisää ostin. Parhaillaan makaa soittimen vieressä vielä muoveissa The Rock viime vuodelta. Bändi on ollut aktiivinen 74-80 ja nyt taas 2002 jälkeen tullut jo kolme studio albumia ja livet päälle.

Puolalaisita kun puhutaan niin ei sovi unohtaa selaista bändiä kuin Collage. Ainakin levyä Moonshine vuodelta 94 suosittelen. Samoin suosottelen uudempana tulokkaana bändiä nimeltä Quidam. Hiljan ilmestyneestä Alone Together levystä on tuossa arviokin Hifimaailmaan. Riverside lineekin monelle jo tuttu ja on todellakin aivan huippu musaa.
 
Meikä löysi mutzin vinyylien joukosta, ilmeisesti 70luvulla Puolasta ostetun, vinyylin(tod.näk. prokea) mikä on vielä muoveissa! En saanut kyllä artistin/yhtyeen nimestä mitään selvää. Kannessa on jonkun kubben naama. Postaan kuvan jossain vaiheessa, jos vaikka joku tunnistaisi!
 
pirkka sanoi:
Puolalaisita kun puhutaan niin ei sovi unohtaa selaista bändiä kuin Collage. Ainakin levyä Moonshine vuodelta 94 suosittelen. huippu musaa.
Pirkka moi.
Jos sulta löytyy lisää tota Collagea.Nii privaa kiitos kus
oot saanu striimattua levylle.Täällä olis ostaja
 
Back
Ylös