Puolalaista

Markku

Käyttäjä
Liittynyt
2.8.2006
Viestejä
1 849
Kappas... SBB progerintamalta on yksi tutustumisen arvoinen kanssa.
 

luoti1

Käyttäjä
Liittynyt
7.8.2006
Viestejä
108
Nyt ei tuu mieleen ku, paprika korps siskonmiehen levyhyllystä. Laulaa osan biiseistä englanniksi ja osan
Aidosti POLSKASTI. Kyllä sitä tuli pyöriteltyä mielellää.
 

pirkka

Käyttäjä
Liittynyt
23.7.2006
Viestejä
13 845
Kaupunki
Järvenpää
SBB on hieno puolalainen jazzia musiikkinsa sekoittava progeorkesteri. Sinfoonisuuttakin on mukana ja esim Memento Z Banalnym Tryptykiem (1980) on aivan huippu hieno levy. Yhtyeen debyytistä SBB (1974, oli muuten livelevy) en ollut aivan otettu mutta sen verran kuitenkin että lisää ostin. Parhaillaan makaa soittimen vieressä vielä muoveissa The Rock viime vuodelta. Bändi on ollut aktiivinen 74-80 ja nyt taas 2002 jälkeen tullut jo kolme studio albumia ja livet päälle.

Puolalaisita kun puhutaan niin ei sovi unohtaa selaista bändiä kuin Collage. Ainakin levyä Moonshine vuodelta 94 suosittelen. Samoin suosottelen uudempana tulokkaana bändiä nimeltä Quidam. Hiljan ilmestyneestä Alone Together levystä on tuossa arviokin Hifimaailmaan. Riverside lineekin monelle jo tuttu ja on todellakin aivan huippu musaa.
 

nepal

Käyttäjä
Liittynyt
10.3.2008
Viestejä
88
Meikä löysi mutzin vinyylien joukosta, ilmeisesti 70luvulla Puolasta ostetun, vinyylin(tod.näk. prokea) mikä on vielä muoveissa! En saanut kyllä artistin/yhtyeen nimestä mitään selvää. Kannessa on jonkun kubben naama. Postaan kuvan jossain vaiheessa, jos vaikka joku tunnistaisi!
 

nalle

Käyttäjä
Liittynyt
31.7.2006
Viestejä
3 807
Kaupunki
Kaarina
pirkka sanoi:
Puolalaisita kun puhutaan niin ei sovi unohtaa selaista bändiä kuin Collage. Ainakin levyä Moonshine vuodelta 94 suosittelen. huippu musaa.
Pirkka moi.
Jos sulta löytyy lisää tota Collagea.Nii privaa kiitos kus
oot saanu striimattua levylle.Täällä olis ostaja
 
Ylös