Ps3 ja kuva- asetukset?

mnieminen

Käyttäjä
Liittynyt
2.8.2006
Viestejä
62
Kaupunki
Tammela
Hei!
Omistan Panasonic th- px80 plasma töllön ja Ps3- konsolin. Nyt kysynkin että mitkä ovat oikeat/parhaat kuva- asetukset ps3:ssa? Jostakin olen lukenut että kuva- asetuksiksi Pleikassa pitäisi valita niin että tv tukisi kaikkia näyttötarkkuuksia 1080p asti. Vaikka Panahan tukee vain 720p asti. Hieman vaikeasti kerrottu ja kysytty. Mutta siis oikeastaan skaalauksesta kysyn että laitanko asetuksiin tuetuiksi muodoiksi vain 720p asti vai laitanko full hd tarkkuudet myös pleikan valikosta tuetuiksi?
Katselen usein dvd- elokuvia pleikkarilla vaikka omistan kyllä dvd- soittimenkin.. Tietysti blurayt katson ps:lla.. Pelejä tulee jonkun verran pelattua Pleikalla.
Kiitos jo etukäteen..
P.s. Aina kehutaan Pleikan kykyjä dvd- toistimena mutta mielestäni Dvd- soittimeni perus HK ajaa asian ihan yhtälailla.. Onkohan asetuksissani jotain vialla ???
 
Itsellä on sama töllö ja pleikka kanssa. Pansun paneelihan on 1024*768, mutta V-Real 3 -prosessori skaalaa TV-ohjelman ja DVD-ohjelman signaalin 1080p-muotoon, mikä selkeyttää, terävöittää ja tasoittaa kuvaa. Eli, laittaisin 1080p tarkkuuten pleikan lähdön kun kerran töllö tukee 1080/24p signaalia.
 
Oletkos muuttanut niitä pleikkarin DVD-skaalaus asetuksia? Muistaakseni ja tietääkseni PS3 ei tee dvd-kuvalle yhtään mitään ennen kuin alkuperäisiä skaalaus asetuksia käy muokkaamassa.
 
Back
Ylös