Project debut III 'hissi' on liian nopea

laika-

Käyttäjä
Liittynyt
6.12.2008
Viestejä
86
Päivää, oisko jotain konstia saada project debut III -soittimen varren laskemiseen tarkoitettu 'hissi' pehmeämmäksi? Pitäisi kaverin levaria säätää ja tämä kyseinen hissi on mielestäni jotenkin mennyt piloille kun tiputtaa neulan töksähtäen levylle ja neulan ripustukset kärsivät. Kyseessä on malli automaattisella loppukatkaisulla ja se varmaan tekee asiasta vielä hankalamman?

-laika-
 

Omiq

Käyttäjä
Liittynyt
10.3.2009
Viestejä
153
Kaupunki
Nurmijärvi
Itseäni kiinnostaisi sama asia. Kyseessä on vanhempi "huippumalli" Perspective, jonka äänivarsi aina töksähtää melkoisella voimalla levyn pintaan. Se ei näytä kovin terveeltä tuohulta äänirasian kannalta. Vinkkejä siis kaivataan!
 

Heikki

Käyttäjä
Liittynyt
3.8.2006
Viestejä
788
Kaupunki
Keski-Suomi
Eikös sen hissin vivun kanssa pysty pelaamaan niin, että neula ei laske liian voimakkaasti levylle. Laskee hissin vivun kanssa hiljaa niin alas, että neula melkein osuu levyyn ja siitä sitten vasta lopuun asti.
 

janne_k_i

Käyttäjä
Liittynyt
5.6.2009
Viestejä
353
Kaupunki
Taka-Töölö
JOS ??? siinä on samantyyppinen ratkaisu kuin Dual:issa, nostotanko liikkuu putken sisällä, niin siinä välissä pitäisi olla jotain tuon http://www.wacker.com/cms/en/products-markets/products/product.jsp?product=9501 (Wacker AK 500 000, ulkomuistista, en nyt jaksa manuaalia etsiä) tyyppistä silikonitähmää. Auton puolikovasta alustamassasta ja öljystä voi myös kehitellä seoksen joka toimii jonkun aikaa. Jos joku tietää mistä tuota saisi noin hyppysellisen olisin itsekin kiinnostunut, en lähde tilaamaan barrelia, joka yleensä on öljytuotteiden minimierä. :D

t:j
 

janne_k_i

Käyttäjä
Liittynyt
5.6.2009
Viestejä
353
Kaupunki
Taka-Töölö
Hei,

tilasin putelin tuota 500 000 tähmää ja laitoin Dualin "hissiin". Nyt laskeutuu nätisti, muissa säädöissä on vielä hakua. Saa tulla noutamaan omaan astiaan Taka-Töölöstä, montaa pisaraahan tuota ei yhteen levariin tarvita.

Löytyy myös Dual 601 huoltomanuaali.

t:janne
 
Ylös