ProAc Studio 140

Rockrest

Käyttäjä
Liittynyt
25.8.2006
Viestejä
1 638
Kaupunki
Säkylä
Kertokaapa kokemuksia otsikon kaiuttimesta. Miten nuo toimii raskaammalla musiikilla?
 
Onko tosiaankin niin, ettei kukaan ole noita kuunnellut, tai halua niistä kommenttia antaa. Kyllä luulis, onhan ne sentään Britanniasta :) Eipä silti, ensi lauantaina olen ilmoittanut Kruunuradioon saapuvani noita kuulemaan, mutta olis mukava kuulla muidenkin aatteita. Netistä löytyvät arvostelut ovat jokeenkin ylistäviä "all around" kaiuttimista puhutaan.
 
Itse taisin juuri noitakin kuunnella taannoin Kruunussa, ainakin ulkonäkö ja hinta täsmää. Toimi perus raskaalla musalla hienosti, esim. Charon, MDB, Pain jne. Niissä oli jopa sellainen tosi hyvä draivi, että niitä kuunteli ilokseen. Mutta massiivisella ja orkestroidulla mäiskeellä menivät sitten aivan tukkoon ja pörinäksi, niin siihen jäivät osaltani. Eli jos et aivan raskainta ja nopeinta kuuntele, niin ota ihmeessä testiin.
 
Oliko se 130 vai 140 Kruunuradiolla tyrkyllä Hgin messuilla?
Olin itsekin 140stä kiinnostunut heti sen julkaisun jälkeen, lähinnä positiivisen Ref8sig kokemuksen perusteella; ajatellen ProAcilla olevan "brändiääni". Messuilla pääsin sitten kuulemaan. Messusetissä oli Naimin jokin kovalevylaitos, ja cd-levyä oli turha tyrkyttää. Jäi kuuntelu lyhyeksi: ei soinut minun korvaani "hyvin". Oliko syypää kovalevyltä löytymään sattunut musiikki, Naim, Naim-ProAc yhteissointi, ProAc vai korvani? En osaa sanoa, enkä tosiaan muista oliko 130 vai 140.
Paljon lehdistössä ylistetty kaiutin tuo 140 on, joten odotan kiinnostuneena raporttiasi lauantain kuuntelustasi. ;)
 
Itsekin olin messuilla hieman pettynyt siihen ProAc-soundiin, kun sitä niin paljon hehkutetaan kaikkialla. Lattiamalleja en ole kruunussa testannut, mutta jalustamallit soivat kyllä ihan totaalisen toisella soundilla, oikein mallikkaasti siis. Viimeistely ja muotoilu nyt ei kyllä kauheasti houkuta, mutta omaan korvaan varsin pätevän oloinen soundi. Joo ja Yamahan 2000-sarjaa? oli elektroniikkana, siitä en osaa pahemmin kommenttia heittää, mutta myyjä vahvasti antoi ymmärtää, ettei olisi ihan parasta mahdollista kalustoa ProAc:lle. Toivottavasti kuunteluihin sisältyy myös jalustamalleja, mielenkiinnolla odottelen kommentteja!
 
Niin siinä sitten kävi, et kuuntelut vaihtui lääkärikäyntiin ja viiden tunnin odotukseen Meilahden silmäpolil, enkä siltikään vielä saanu hoitoa vaan lähdin v.....n sieltä.
Pahoittelut Kruunuradion suuntaan, ku ei tullu ilmotettuu, mut eipä mitään erikoisvalmisteluja ollu kyl pyydettykään :) Joku toinen kerta sitten.
 
Back
Ylös