Preoutillinen minisarja DVD:llä, onko sellaista olemassa?

jiteko

Käyttäjä
Liittynyt
26.12.2006
Viestejä
1 464
Kaupunki
Jyväskylä
Onko tuollaista olemassa? Genelecit kaipaavat preouttia jos ei meinaa vastushässäkkää tehdä. Vaihtoehtona tietenkin sellainen etunen missä DVD ja viritin mutta taitaa olla vielä hankalampi...
 
Kannattaa ottaa selvää halpiksien toiminnasta, koska kuulemani mukaan kaikissa äänenvoimakkuuden säätö ei vaikutakaan ulostulon voimakkuuteen. Teacissa tuskin on mitään varsinaista vikaa.
 
Tuo säädettävä lähtö on se ongelma. Lähtö löytyy useammastakin ainakin MD outtina mutta säädettävät ovat harvinaisia. Tuossa TEACissa lähdön tasoon ei voi vaikuttaa joten se ei sovellu.
 
Joo ilmeisesti se on vaan jonkinlainen sisääntulon kierrätys?
 
solo-mini-rear-large.jpgja kyseessä on ARCAM Solo Mini.


...edit: sori piti olla DVD:llä... my bad (minun kylpyni)...

edit2: http://www.linn.co.uk/movie_systems_classik_movie# sisältää 5.1 preout'in
 
jiteko sanoi:
Joo... jos pysyttäisiin alle 3kE soittimissa. Mielellään tooosi paljon.

Tuo Arcam maksaa vain 999€ mun tietääkseni? Tosin edelleenkään ei ole dvd-soitin...
 
Onko täysin poissuljettu vaihtoehto ottaa sinkku ulos kajariliitännöistä vastusvaimentimen (L-pad) läpi? Veikkaan, että äänenlaatu ei välttämättä kärsi kompaktisarjan pienotehoisesta chippivahvarista mitenkään merkittävästi.

Esim. Yamahan Pianocraft-sarja on hyvä (mukana tulevat skobetkin tosin ovat ihan käyttökelpoiset eli ei kandee roskiin heittää vaan säästää johonkin kakkoskäyttöön).

edit: Tuli vielä mieleeni, että yamaha antaa scartin kautta äänet ulos telkkaria varten ja saattoi olla, että volume vaikutti siihen .. voin yrittää tsekata kun pääsen vehkeen äärelle.
 
Tampereella joku pulju, olikohan sähkötaso, rakentaa volume-säätöä tottelevat pre-outit ministereroihin ihan järjelliseen hintaan. Kuulemma takuukin säilyy!? Kannattaa soittaa ko. firmaan ja kysäistä, niin sittenhän selviää.

Jussi
 
Back
Ylös