Pori Jazz 2007

isojussi

Hallituksen jäsen
Hifiharrastaja
Liittynyt
31.7.2006
Viestejä
18 801
Kaupunki
Hellsinki
Ensi viikonloppuna (21.7.) olisi tarkoitus lähteä fiilistelemään jazzeille ensimmäistä kertaa elämässä. Tai oikeastaan toista kun kerran olen kaupungissa ollut tapahtuman aikaan, mutta nyt siis ensimmäistä kertaa sinne Kirjurinluodolle. Mulla on semmoinen kuva, että siellä porukat istuu mukavasti piknikillä ja nauttii eväistä ja hyvästä musiikista, mutta yksi kysymys askarruttaa mieltä. Saako sinne alueelle tuoda esimerkiksi pahvisen viinipönikän mistä olisi kiva sitten tissutella päivän mittaan vai onko se kiellettyä? Mitenkäs muuten alueella pelaa tuo juomatarjoilu? Jos näihin joku osaisi vastata niin olisin kiitollinen :). Kaikenlainen muukin keskustelu tapahtumasta on tässä säikeessä suotavaa joten sana on vapaa.

Jukka
 
Jep. Kiitti! Sieltähän se olis tieto löytyny jos olis jaksanu ettiä taas :). Eli siis punkkuakin suapi alueelle tuoda kunhan ei käyttää mieluiten muovisia laseja :D. Loistavaa. Meillä on kaverin kanssa suunnitelmissa ajella lauantaiaamuna Poriin, kattoo Areenan konsertit ja suunnata samoin tuonne LP42:een. Pitää varmaan sinnekkin liput hankkia ennakkoon varmuuden vuoksi. Varmaan pötkötellään autossa seuraava yö tai sitten mennään sinne leirintään parin kilsan päähän...

Jukka
 
Ainahan siellä sataa joten mutapainit punkkuroiskein saa nyt jäädä >:D Koko päivän yrittämisen (varattu mutta ei lunastettu loppuun?) jälkeen onnistuin vasta äsken saamaan liput torstain teatteriin jossa on ruattalaista nais/äänikauneutta!

Viktoria Tolstoy Quartet
Kurt Rosenwinkel Group
 
Moi!

Onko kukaan menossa lauantaina 21.07 klo.12.30 katsomaan/kuulemaan rumpali Keith Carlockin klinikkaa Porin teatteriin?
Kyseinen herra on ainoa rumpali, joka on saanut soittaa kaikki rumpuraidat Steely Danin
albumilla!
Hinta on 8 euroa ja jos on Daf:in jäsen, niin hinta 5 euroa.
Olen itse menossa ja mahdollisesti illalla kirjurinluodolle kuulemaan Steely Dania.
Lippua illan konsertteihin minulla ei ole eikä majoitustakaan.Hotellit lienevät täynnä joten
onko paikkakuntalaisia, joka voisi majoittaa yhden vähän tilaa vievän harrastelijan!?
Jos on niin ollaan vielä tänäiltana yhteyksissä!Voi lähettää privaativiestinä,kiitos!

Kiitoksin Jussi
 
Back
Ylös