Plus-Audio.com

pertsa

Hifiharrastaja
Liittynyt
3.8.2006
Viestejä
267
Kaupunki
Joensuu
Onko kukaan asioinut tuon Plus-Audio.comin kanssa? Hinnat on sitä luokkaa että haiskahtaa vedätykseltä ?

t.Pertsa
 
Joo, käytettyjä ovat mutta en silti ole tuohon hintaan esim. Wilson Audion Puppyja nähnyt myytävän, siis käytettynäkään...

t.Pertsa
 
Onpas kyllä houkuttelevat hinnat, melkein tekisi mieli jotain tilata, mutta epäilys kyllä herää sillä hinnat ovat tosiaan too-good-to-be-true, vai mitä sanotte näistä:

B&W 802 D Condition 10/10, warranty 36 months 4.100 EUR
B&W 800 D Condition 10/10, warranty 36 months 8.200 EUR
Dynaudio - Evidence Master Condition 10/10, warranty 48 months 17.600 EUR
Dynaudio - Evidence Temptation Condition 9/10, warranty 36 months 12.800 EUR
Marten Desing - Coltrane Condition 10/10, warranty 36 months 14.400 EUR
jne...
 
Katselin samaa...miksi ostaa enää uusia, jos nuo pitävät paikkansa?
 
Eikös noilla ollut fyysinenkin liike?

Jos olisin hankkimassa epäilyttävän halpoja kymppitonniluokan kajareita, niin kävisin paikan päällä tekemässä kaupat ja huolehtimassa rahdista. Matkakustannukset eivät Wilson/Dynaudio Master/801- luokassa enää paljoa tunnu.
 
Aikas tönkköenglantia ovat pojat kirjoitelleet saitilleen. Väittävät kontaktisivulla muuttaneensa päämajansa Unkariin taloustilanteen takia, mutta tuskin ainakaan UK:sta ovat "muuttaneet" ja muut sijainnithan olivat ns. "työn alla". En ihan heti laittaisi rahoja tuonnepäin menemään...
 
Tällainen vastaus tiedusteluun. Vieläkin puljun toiminta mietityttää. Kaiuttimissa hinnat ovat parittain:


Dear Jussi Arvio,

The prices are for the pair!

Shipping: 3-7 days via UPS Freight, DHL or Bax Global, on your choice. Due to the fact the price we'll offer you free shipping to Europe. The package will be shipped as soon the payment is cleared by the bank. There will be no extra duties or customs fees due to the fact this sale is made inside EU.

Payment: Bank Account Transfer to our company account.
In case you decide to order, we'll need your full name, shipping address and phone number in order to send you the Sale Contract containing all the payment, shipping and return policy details.
You will have a Return Policy of 21 Days in case something doesn't suits your expectations or the any damages appears during shipping. We have to add that we never had problems as we ship our products fully insured.

You'll have to print, sign and fax it back to us, attaching the bank transfer receipt.
Waiting your confirmation.

Thank you,
Billing Dpt.
Plus-Audio KFT
 
Njoo. Jos suoraan pankkitilille siirrät tuonne rahaa, niin ei ole mitään toivoa saada niitä takaisin. Voisi ehdottaa jotain sellaista, että maksaa käsirahan luottokortilla ja loput kun tavara on saapunut ja tarkastettu.
 
Ei vakuuta ainakaan minua. Jos olisi omat rahat pelissä, en maksaisi tuonne mitään tällä tiedolla.
 
Ite painostaisin kyl niitä hyväksymään maksun PAYPAL:lla. Eli PAYPAL maksu kaupan ehdoksi!
Vaikka sanoisivat että ei heillä ole käytössä, niin liittyminen vie vain hetken eikä maksa mitään, joten liittyköön >:D
 
Jos jotain tuolta ostaisin, niin kallistuisin kyllä tuohon Ibanezin ehdotuksen kannalle, eli kävisin paikanpäällä tekemässä kaupat. Nyt ei valitettavasti ole mahdollista, mutta jos pulju on pystyssä pidempään ja hintataso pysyy samana, niin mikä ettei...
 
On muuten hienoa, että ovat saaneet käytetyiksi vain muutaman alan huippua edustavan mint-kuntoisen tuotteen. Tuosta olisi kuka tahansa välittäjä todella iloinen >:D
 
Hieman kyllä on epäilyttävän oloinen firma.

-Nopealla googlettamisella ei löydy mitään infoa tai kokemuksia.
-Nettisivut ovat suppeat, paljon väärinkirjoitettuja sanoja sekä kielioppivirheitä, yhdenkään henkilön nimeä ei löydy mistään, etusivun vasemmassa laidassa olevat miesten kuvat melko varmasti vain jostakin napattuja mainoskuvia, sillä heistä ei kerrota mitään eivätkä kuvat liity mitenkään tekstiin.
-Luottokorttimaksuja ei hyväksytä, ja maksukin kehoitetaan suorittamaan suoraan tilille vaikka PayPal mainitaankin.
-Vaikka kaikki tuotteet ovat käytettyjä, niin kunto aina 10/10. Kuvat käytetyistä tuotteista mainoskuvia, ei siis myytävistä tuotteista otettuja. Mitään tarkempaa infoa iästä, käytöstä tms. ei myöskään löydy. Kaikissa myös epäilyttävän pitkä takuu. Kaikki myytävät tuotteet myös melko hi-endiä ja valikoima laaja. Mistäköhän nuo on hommattu? Kuka on tajunnut tarjota kamojaan liikkeeseen jonka olemassaoloa ei edes internet oikeastaan tunne? Puhumattakaan erikoisen halvoista hinnoista...
- Contacts-sivut puutteelliset (http://www.plus-audio.com/index.php?con=ok). Mitään tietoa osoitteista tai numeroista en löytänyt, paitsi unkarilaisesta osoitteesta Rákóczi út 11 löytyy paikallinen posti. Audio HiFi KFT ei kerro myöskään mitään. Edelleenkään ei nimiä tai edes s-postiosoitetta. Ja yllä oli joku tiedustellut maksutapaa, siihenkin vastasi vain "Billing Dpt". UK:ssa pitäisi olla toimipaikka mutta osoitetta ei kerrota.
 
Ääh, ei ruokita lamaa, raha kiertoon! Vaikka Unkarin mafian kautta :D
 
Joo vastaavanlainen "kauppa"oli www.preownedhifi.com. Laitoin sivun suosikkeihin ja noin viikon jälkeen sivusto vaan hävisi...oisko samantyyppinen vedätys?Sielläkin oli käytettyä high-endiä noin puoleenhintaan siitä mitä yksityiset ilmoittelevat.

Esim:www.audio-markt.de/_markt/

Esim:www.highend-broker.com/ taitaapi olla ihan tolkun firma näistä ulkomaan käytetyistä.

Onko kellään kokemuksia/ostoja ulkomailta?

T:Viller
 
Back
Ylös