Pinnacle Soundbridge ja kirjaston koko?

fyndi

Käyttäjä
Liittynyt
30.11.2006
Viestejä
150
Ihmettelen tässä että onko Soundbridgen kirjaston koko rajoitettu johonkin tiettyyn kokoon?

Mulla on verkkokovalevyllä musiikkikirjastossa 1570 kansiota ja niissä 31000 musiikkitiedostoa, kuitenkaan Soundbridgen haulla ei löydy artisteja kuin aakkosissa K:hon asti. Eli arviolta vain 1/3 kirjastossa olisi käytettävissä.

Eli tuleeko Soundbridgelle kapasiteetti vastaan vai miksi mulla on käytössä vain vajaa kirjasto?
 
Soundbridge on minulla vain nettiradiona, joten en osaa suoralta kädeltä vastata esittämääsi kysymykseen.
Sen verran pitää kannustaa, että tuossa laitteessa on kyllä kummallisia rajoituksia ja "ominaisuuksia", jotka ovat sinänsä ihan ymmärretäviä laitteen hintaluokan huomioon ottaen. Foorumeilta olen sitten etsinyt erinäisiä vinkkejä tuon purnukan käyttöön ja ongelmakohtien kiertämiseen: http://forums.roku.com/.

Purnukkaan on tullut asenneltua suomenkieliset tekstit ja joku ohjelmistopäivityskin on onnistunut, mutta sellaista nysväämistähän se on tuon kanssa, jos jotain vakavampaa harrastamista yrittää. Nettiradiona ihan ok-verme.
 
Mulla laite on askarteluhuoneessa ja olen siihen jopa tyytyväisempi kuin Squeezeboxiini, joka on stereoissa kiinni. Syynä se että voin soittaa suoraan verkkokovalevyltä WLAN-reitittimen kautta musiikkia, ilman että yksikään tietokone on päällä ja mahdollisuus SD-korttien käyttöön musiikkivarastona. OK eihän se nyt mikään hifi-laite ole, mutta kyllä sillä ihan OK soundit saa askariin.

Mutta se kirjaston koko nyt on vähän käynyt nyppimään. Muistelen (en siis ole ihan varma) että kun MP3-kappaleet olivat tietokoneen kovalevyllä, jossa oli myös Windowsin Mediaplayer, niin koko kirjasto oli käytettävissä. Tässä saattaa olla myös nyt mukana liian monta liikkuvaa osaa, kannettava, Vista, langaton verkkokovalevy yms. joten syynä voi olla mikä tahansa noista. Täytyy vähän käydä myös katsomassa noita kansainvälisiä sivustoja, josko sieltä löytyisi apuja.
 
fyndi sanoi:
Mulla laite on askarteluhuoneessa ja olen siihen jopa tyytyväisempi kuin Squeezeboxiini, joka on stereoissa kiinni. OK eihän se nyt mikään hifi-laite ole, mutta kyllä sillä ihan OK soundit saa askariin.

Taustamusiikin toistimeksi mainio peli. Minä käytän tuota silloin kun teen töitä kotoa käsin. Näppärää vaihtaa radiokanavia suoraan koneen selaimesta kun stereot soivat selän takana viereisessä huoneessa.
Pitäisi joskus ihan piruuttaan kokeilla miltä kuulostaisi kiintolevylle kopsattu CD tuon purnukan läpi kuunneltuna. :p
 
Back
Ylös