Pienimuotoista Jaskaa

Zuschauer

Hifiharrastaja
Liittynyt
4.8.2006
Viestejä
76
Kaupunki
seinäjoki
Eli hakusessa olisi - Jazz at the Pawnshop - tyyppistä jatsia. Pienimuotoista, helppoa ja svengaavaa. Suosituksia ?
 
mun pari viimeistä what's spinnin' -viestiä sopii, oscar peterson trio kandee tsekata, varhainen sonny rollins... lisätkää.
 
bill evans trio, johnny hodges: back to back ja side by side -levyt...
 
Tietysti Dave Brubeckin poppoo ja Paul Desmondin omat levyt. Time out ja Gone with the wind ovat parhaita. Jos tykkää Paul Desmondin soitannansta ja mieltä rauhoittavasta musisoinnista, niin Paul Desmondilla on paljon hyviä omia levyjä. Brubeckilla joukkoon mahtuu enemmän huttua.
 
Mä en tiedä, mitä tuo "at the pawnshop" tarkoittaa, mutta pienimuotoisen jatsin ystäville suosittelisin Chet Bakerin pienten kokoonpanojen tuotoksia, etenkin 80-luvun jälkipuolella Timeless-merkille levytettyjä. Enja Records:in Strollin' on myös mainio livelevy(trumpetti/laulu, kitara, basso).
 
Tää vois olla kuvauksesta päätellen sopiva, rummut, kitara ja urut, joissakin biiseissä torvilla ryyditettynä:

http://www.allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&sql=10:gvfexq85ldfe

Auts, tuossahan lukee että on harvinainen, maksaa takuulla ebaylla hunajaa. Höh, just ku mulla olis ollut kova vinkki niin sit käy näin, voi ei, mitähän nyt oikein tekis...ei mutta tuollahan tää näyttää olevan:

http://www.vinyl.com/product_id/LPATLA1494

Ja nyt se jo ehti levylautaselle! Oliphant melkein ku elephant! Svengaa ku norsu lasikaupassa! Laadukas repress alle yheksän taalaa! On tää vaan hyvä.

Iloisesti Hammondilla!
 
Back
Ylös