Pieni simppeli stereovahvistin laajakaistoja ajamaan.

attc

Käyttäjä
Liittynyt
25.5.2010
Viestejä
5
Kauan aikaa kytenyt takaraivossa ajatus, että rakentaisi pienen vahvistimen ajamaan 3" tangbandin laajakaistoja. Nyt olisin mahdollisesti saamassa käsiini hakkuriteholähteen joka speksien mukaan antaa ulos 12V ja 2.5A. Olisiko tuollaisesta virtalähteestä syöttämään vaikkapa jotain gainclone -tyyppistä vahvistinta, kun teholähteen ainakin teoriassa pitäisi työntää 30W vahvistinkytkennälle? Tangbandeille riittäisi 2 x 10Wattiakin helposti. Onko hakkuri ylipäätään järkevä vaihtoehto syöttämään vahvistinta?
Minkäslaista vahvistinkytkentää suosittelisitte käytettäväksi? Itselläni ei ole juuri nyt mitään mahdollisuuksia tehdä piirilevyä itse, joten joku rakennussarja missä on valmis piirilevy olisi hakusessa.
 
Tilaa 41HZ:sta vaikka AMP6-kitti.
Toimii hyvin noilla jännitteillä ja virroilla. Toimii T-luokassa, joten hyötysuhde parempi, kuin Gainclonessa.
Äänikin on hyvä.

Hakkurivirtalähde toimii tuon kanssa hyvin.
 
Vastataan nyt sama kun tuonne toiseenkin ketjuun.

Mulla oli/on Cyburgs Needlet jotka on 3" tangbandeilla. Hyvin soivat mutta NAD 312sen volumepotikkaa saa kääntää aika reippaasti. Kaverilla on noi nyt ja valittaa samaa.
 
Tuo AMP6-BASIC vaikuttaisi ihan pätevältä laitteelta. Kiitos kaikille vastauksista.
 
Itse olen tuommoisen amp6 basicin koonnut joskus. Kohtuu helppo homma, vaikka ne 41hz:n ohjeet on välillä vähän hämärät. Ko. virtalähde taitaa olla juuri passeli sille. Gainia voi säätää helposti parin vastuksen paikkaa muuttamalla, jotta saa volumen herkkyyden kohdalleen tarvittaessa.
 
Back
Ylös