Pienet 2-kanava laitteistot

Tactica

Käyttäjä
Liittynyt
26.8.2008
Viestejä
16
Tervehdys.
Haussa olisi mahdollisimman siroja stereolaitteistoja, mutta olen löytänyt vasta Pro-jectin Box-malliston, mikä tuntuisi sopivan kokoluokkaan. Tarvitsisin lähdöt passiivikaiuttimille, aktiivi subwooferille ja sisääntulot PC:lle, Playstation 3:lle ja mahdollisesti vielä DVB-virittimelle. Pro-jectin mallistosta löytyy modulaarisina vaikka mitä, mutta näyttää siltä, että vähintään kaksi laatikkoa tulisi hankkia, Prebox ja Amp Box, mikäli olen ymmärtänyt oikein?

Mikäli mieleenne tulee jotain vastaavaa, ottaisin vinkkejä mielellään vastaan.
 
Tactica sanoi:
Pro-jectin mallistosta löytyy modulaarisina vaikka mitä, mutta näyttää siltä, että vähintään kaksi laatikkoa tulisi hankkia, Prebox ja Amp Box, mikäli olen ymmärtänyt oikein?

On tarjolla myös Stereo Box, integroitu vahvistin. Mutta se on varustettu kahdella inputilla, eli saadaksesi kiinni enemmän sourceja tarvitset Switch Boxin joka integroituu Stereo Boxin käyttölogiikkaan.

Muita noin pieniä pelejä en osaa äkkiseltään nimetä.
 
Monta pikkulootaa vai yksi isompi? Jos jälkimmäinen käy, esim. Arcam Solo Movie ei ole pahan näköinen ja kuulemma soi hyvin. Vastaavia löytyy toki muiltakin valmistajilta.
 
Beresford DAC + KingRex T20 tai vastaavat?
 
Back
Ylös