Pienet 2-kanava laitteistot

Tactica

Käyttäjä
Liittynyt
26.8.2008
Viestejä
16
Tervehdys.
Haussa olisi mahdollisimman siroja stereolaitteistoja, mutta olen löytänyt vasta Pro-jectin Box-malliston, mikä tuntuisi sopivan kokoluokkaan. Tarvitsisin lähdöt passiivikaiuttimille, aktiivi subwooferille ja sisääntulot PC:lle, Playstation 3:lle ja mahdollisesti vielä DVB-virittimelle. Pro-jectin mallistosta löytyy modulaarisina vaikka mitä, mutta näyttää siltä, että vähintään kaksi laatikkoa tulisi hankkia, Prebox ja Amp Box, mikäli olen ymmärtänyt oikein?

Mikäli mieleenne tulee jotain vastaavaa, ottaisin vinkkejä mielellään vastaan.
 

Jari

Kaupallinen toimija
Liittynyt
8.9.2006
Viestejä
15 082
Kaupunki
Espoo
Tactica sanoi:
Pro-jectin mallistosta löytyy modulaarisina vaikka mitä, mutta näyttää siltä, että vähintään kaksi laatikkoa tulisi hankkia, Prebox ja Amp Box, mikäli olen ymmärtänyt oikein?

On tarjolla myös Stereo Box, integroitu vahvistin. Mutta se on varustettu kahdella inputilla, eli saadaksesi kiinni enemmän sourceja tarvitset Switch Boxin joka integroituu Stereo Boxin käyttölogiikkaan.

Muita noin pieniä pelejä en osaa äkkiseltään nimetä.
 

kre

Käyttäjä
Liittynyt
4.6.2007
Viestejä
7 871
Monta pikkulootaa vai yksi isompi? Jos jälkimmäinen käy, esim. Arcam Solo Movie ei ole pahan näköinen ja kuulemma soi hyvin. Vastaavia löytyy toki muiltakin valmistajilta.
 

jr

Käyttäjä
Liittynyt
12.4.2008
Viestejä
482
Beresford DAC + KingRex T20 tai vastaavat?
 
Ylös