Perkussiosoittimiin keskittynyt musiikkikauppa?

Pesonen

Käyttäjä
Liittynyt
23.7.2006
Viestejä
1 008
Sattuisiko jollain täällä olemaan tietoa pääkaupunkiseudulla (tai muualla) perkussiosoittimiin erikoistuneesta soitinkaupasta? Olisi tarkoituksena elvyttää nuorena alkanutta rumpuharrastusta. Tosin nyt ei ole mielessä rumpusetti vaan enemmänkin etniset soittimet. Kiitoksia jo etukäteen tietäjille. :)
 
Erityisesti perkussioihin erikoistunutta liikettä ei taida olla, mutta esmes Kaisaniemen F-musiikissa on kohtalainen valikoima jos jonninmoista kilkatinta. Samoin jotain etnisempää soitinta on ollut Levytukun ikkunassa välillä.
 
ulkomaiden reissuilta kannattaa noita mukaansa haalia, aina.
 
Tawe sanoi:
ulkomaiden reissuilta kannattaa noita mukaansa haalia, aina.

Ainahan matkamuistot on kivoja mutta pitää ymmärtää hinta/laatusuhteen päälle ettei raahaa mukanaan pelkkiä savimajan koristeita.

Itse menisin katselemaan tutulle hovihankkijalle jolla pellitkin on paikoitellen tinkattuna halvempia kuin Thomannin listahinnat. Konttori on Turun torin pual ja postimyyntiäkin tekevät kehä kolmosen sisälle :D

Ps. Sen mitä teollisesti valmistetussa yksilöllisyydesä häviää niin tasalaatuisuudessa voittaa. Djemben kalvotkin näköjään "valikoitua pässin nahkaa" :D

http://www.soitinlaine.fi/index.cfm?act=tuotteet&mgid=59
 
Soitin Lainetta voin minäkin suositella kaikissa soitinkauppaan liittyvissä tarpeissa.
 
Back
Ylös