Penaudio Serenade

spenttila

Yhteistyökumppani
Liittynyt
15.8.2006
Viestejä
468
Penaudio nostaa lippulaivansa Serenaden laatutasoa. Kesäkuusta 2010 alkaen valmistetuissa Serenadeissa tulemme käyttämään WBT:n platina Signature liittimiä. Penaudion Serenadet löytyvät muun muassa Conrad&Johnsonin tehtaan kuunteluhuoneesta, Wadian pääjohtajan John Schäfferin kotoa, Ranskan Voguen päätoimittajan olohuoneesta, Pilfink Recordsin äänitysstudiosta.

Sami Penttilä, Penaudio Oy
 
Serenade on epäilemättä huippukaiutin. Itse olen joskus pohdiskellut, että miten lie laadullisesti suhteutuu omaan Silver Charisma/Chara/Charm -yhdistelmään?
 
Charisma Silver/Chara kombo on tietyllä lailla jopa parempi. Ainakin keskiäänen suhteen ja omasta mielestäni tuossa kombossa myös ylä-äänien suhteen. Bassotoiston paremmuus riippuu täysin siitä, minkälaisessa tilassa Seasin 7-tuumainen 14 litraisessa tai Seasin 8-tuumainen 18-litraisessa kotelossa bassotaajuuksia puhkuu. Paras soundi mitä itse ikinä olen omista kaiuttimistani kuullut oli pelkillä Charisma Silvereillä, Goldmundin vahvistimilla, Clearaudio Statement levysoittimella ja johtoja en edes muista. Tila oli Sveitsin maahantuojamme demotila, täydellinen pienten kaiuttimien soittoon.

Sami/Penaudio
 
Kappas vaan. Enpä tiennytkään, että noita saa mustanakin. Tyylikkäältä näytti.
 
Kyllä vaan. Kaikkia mallejamme saa myös mustana. Eli tarkemmin ottaen se on petsattu tammiviilu. Lisäksi rakenne on hiukan poikkeava eli se on kauttaaltaan 19 millistä MDF:ää molemmin puolin viilutettuna. Muissa viimeistelyissähän vaihtoehtoviilupinta on 16 millistä vaneria ja "vaneriraitapinta" on 19 millin MDF molemmin puolin viilutettuna jolloin kokonaispaksuudeksi tulee 22mm.

Sami/Penaudio
 
Back
Ylös