Penaudio Albasta....

jussilan

Käyttäjä
Liittynyt
18.9.2006
Viestejä
126
Hei

Postasin tuonne hifimaailmankin puolelle, eli Alban omistajat huomio! Oletteko olleet tyytyväisiä ko. mallin tuottamaan ääneen?

Kiitoksia kommenteista!

Jussi
 

rajani

Käyttäjä
Liittynyt
18.2.2007
Viestejä
12 789
Kaupunki
Lahti
Albat kävi täällä toiselta harrastajalta koekuuntelussa ja varsin mukavat kaiuttimet rauhallisempaan kuunteluun. Sallii sijoituksen todella lähelle seinääkin ja ei kumise. Rokkia en mielestäni saanut kajahtamaan uskottavasti ja ääni jäi aina aika etäiseksi, pidän hieman liioittelevan läheisestäkin ja lopulta päädyin noihin allekirjoituksen Contoureihin, koska ne täyttivät 17 m2 huoneen paremmin musiikilla.
 

jhyvarinen

Käyttäjä
Liittynyt
31.7.2006
Viestejä
1 050
Penat saattaa olla melkoisen haastavat oheislaitteiston suhteen, ja mielestäni Albat ovat noista helpoin tapaus saada soimaan hyvin. Mielestäni toimii hyvin musalla kuin musalla, toki riippuu millaista toistoa hakee ja ylipäätään kokonaisuudesta kuten aina.


T.JTH
 

rajani

Käyttäjä
Liittynyt
18.2.2007
Viestejä
12 789
Kaupunki
Lahti
Kannattaa varmaan kokeilla hyvän putkivahvistimen kanssa paremmassa tilassa.
 

jussilan

Käyttäjä
Liittynyt
18.9.2006
Viestejä
126
Ok, kiitoksia kommenteista. Tämä avasi asiaa jo jonkin verran. Itselläni on amplifix integroitu vahvistinosastolla. Ihan ok nykyisten kaiuttimien kanssa, miten sitten penaudioitten, jää nähtäväksi.

Taidan ottaa myöskin lähiaikoina rebel 2:t kuunteluun. Kävin kuuntelemassa nimittäin serenadeja ja tekivät lähtemättömän vaikutuksen. Pena-soundi muutenkin on aika mukava... Miten vertaisitte tuota albaa xenoniin? Lähinnä hintaluokan takia tuli tuo xenon mieleen vertailukohdaksi.... onhan noita tietty muitakin...

Sunnuntain jatkoja,

Jussi
 

Jusa-

Käyttäjä
Liittynyt
22.1.2008
Viestejä
145
Serenadeissa on kyllä hieno ääni, ehkä seuraavat kajauttimet on sitte joskus sellaset (tällä hetkellä ehkä vähän turhan arvokkaat). Alboja en ole kuullut, mutta kiinnostaisi itseäkin
 

jjahifi

Käyttäjä
Liittynyt
24.2.2007
Viestejä
16 298
Kaupunki
Kaarina
jussilan sanoi:
Taidan ottaa myöskin lähiaikoina rebel 2:t kuunteluun. Kävin kuuntelemassa nimittäin serenadeja ja tekivät lähtemättömän vaikutuksen. Pena-soundi muutenkin on aika mukava... Miten vertaisitte tuota albaa xenoniin?
Nuo kajarit on sitä hintaluokkaa, että saa kotiin kokeiluun. Yritä ainakin. Itse preferoisin Xenoneja, mutta oma näkemykseni on puhtaan subjektiivinen. Eli kokeile itse. ;)

t. jjahifi
 
Ylös