Penaudio Albasta....

jussilan

Käyttäjä
Liittynyt
18.9.2006
Viestejä
126
Hei

Postasin tuonne hifimaailmankin puolelle, eli Alban omistajat huomio! Oletteko olleet tyytyväisiä ko. mallin tuottamaan ääneen?

Kiitoksia kommenteista!

Jussi
 
Albat kävi täällä toiselta harrastajalta koekuuntelussa ja varsin mukavat kaiuttimet rauhallisempaan kuunteluun. Sallii sijoituksen todella lähelle seinääkin ja ei kumise. Rokkia en mielestäni saanut kajahtamaan uskottavasti ja ääni jäi aina aika etäiseksi, pidän hieman liioittelevan läheisestäkin ja lopulta päädyin noihin allekirjoituksen Contoureihin, koska ne täyttivät 17 m2 huoneen paremmin musiikilla.
 
Penat saattaa olla melkoisen haastavat oheislaitteiston suhteen, ja mielestäni Albat ovat noista helpoin tapaus saada soimaan hyvin. Mielestäni toimii hyvin musalla kuin musalla, toki riippuu millaista toistoa hakee ja ylipäätään kokonaisuudesta kuten aina.


T.JTH
 
Kannattaa varmaan kokeilla hyvän putkivahvistimen kanssa paremmassa tilassa.
 
Ok, kiitoksia kommenteista. Tämä avasi asiaa jo jonkin verran. Itselläni on amplifix integroitu vahvistinosastolla. Ihan ok nykyisten kaiuttimien kanssa, miten sitten penaudioitten, jää nähtäväksi.

Taidan ottaa myöskin lähiaikoina rebel 2:t kuunteluun. Kävin kuuntelemassa nimittäin serenadeja ja tekivät lähtemättömän vaikutuksen. Pena-soundi muutenkin on aika mukava... Miten vertaisitte tuota albaa xenoniin? Lähinnä hintaluokan takia tuli tuo xenon mieleen vertailukohdaksi.... onhan noita tietty muitakin...

Sunnuntain jatkoja,

Jussi
 
Serenadeissa on kyllä hieno ääni, ehkä seuraavat kajauttimet on sitte joskus sellaset (tällä hetkellä ehkä vähän turhan arvokkaat). Alboja en ole kuullut, mutta kiinnostaisi itseäkin
 
jussilan sanoi:
Taidan ottaa myöskin lähiaikoina rebel 2:t kuunteluun. Kävin kuuntelemassa nimittäin serenadeja ja tekivät lähtemättömän vaikutuksen. Pena-soundi muutenkin on aika mukava... Miten vertaisitte tuota albaa xenoniin?
Nuo kajarit on sitä hintaluokkaa, että saa kotiin kokeiluun. Yritä ainakin. Itse preferoisin Xenoneja, mutta oma näkemykseni on puhtaan subjektiivinen. Eli kokeile itse. ;)

t. jjahifi
 
Back
Ylös