Parempi äänentoistojärjestelmä 5-sarjan Bemariin

SanttuPV

Käyttäjä
Liittynyt
6.9.2010
Viestejä
1
Moi,
sattuisko kellään olemaan vinkkejä vm 2006 525 sedan Bemarin äänentoisto ratkaisuksi ????

Ostin hiljattain kyseisen kulkupelin ja muuten ok mutta tehtaan vakio äänentoistojärjestelmä (ei siis lisämaksusta tarjollla oleva laadukkaampi paketti) kuulostaa lähinnä mummon vanhoilta kurkkupurkeilta. Bemarilla on kuitenkin tuo tunnettu iDrive järjestelmänsä ja sitä kautta toimii myös keskikonsoliin integroitu radio/cd soitin, eli jälkiasennetun poppikoneen laittaminen on sikäli vähän hankalaa.

Mutta ainakin kaiuttimet voisi varmasti vaihtaa parempiin, ja vaikka vahvistimen ja subbarin ottaa mukaan - varsinkin jos löytyy joku ratkaisu joka istuisi suht huomaamattomasti auton sisustukseen.

Löytyisikö kenties Bemarien jälkiasennus hifiin erikosituneita eksperttejä tai liikkeitä joita joku tämän palstan käyttäjä voisi pääkaupunkiseudulla suositella äänentoistoltaan laadukkaan ja hinnaltaan kohtuullisen ratkaisun tarjoajiksi?

Vinkeistä kiitollisena,
Santtu
 

Wiltsu

Käyttäjä
Liittynyt
19.12.2009
Viestejä
8
Jooo o... Ota ainakin selvää et miten isot kajarit siellä on nytten vakiona (4", 5.25" vai 6.5"). Sitä mukaan voipi valita joko koksut tai erkan. Millaista subia olet ajatellut? Koko?
 
Ylös