Paras WLAN reititin

silmaauki

Hifiharrastaja
Liittynyt
1.8.2006
Viestejä
17 804
Kaupunki
Tois pual jokke
Kiitos,

Etsin siis langatonta reititintä. Gigantissa kävin vain siitä syystä, että se on tuossa alle kilometrin päässä ja olen ollut siinä uskossa, että sieltä löytyis tarvittessa edes hiukan asiantuntemusta. Taidan nyt käydä jossain muualla.
 

Volta

Käyttäjä
Liittynyt
1.8.2006
Viestejä
3 297
Kaupunki
Turku
TietoAsema tai BPC Solutions, miksei myös Jimm's. Luulisi löytyvän asiantuntemusta.
 

Hardsoft

Käyttäjä
Liittynyt
10.9.2009
Viestejä
10 384
Kaupunki
Helsinki
Itselläni on ollut pari vuotta D-Link DIR655 ja olen ollut erittäin tyytyväinen laitteen luotettavuuteen ja nopeuteen (N-luokan laite).

Aikaisempaa kokemusta on LinkSys'in vastaavasta, joka vaati ajoittain uudelleenkäynnistyksiä toimiakseen.

DIR-655 hyviä ominaisuuksia on erittäin suuri muokattavuus, joten verkon, sen laitteiden etähallinnan, käytön ja toiminnan ym. saa juuri sellaiseksi kuin haluaa
selkeän käyttöliittymän ansiosta. Laitteen tietoturva on myös kohtullisella tasolla kuluttajatuotteeksi. Luonnollisesti työasemissa on F-Securen Internet Security viimeisenä varmistuksena.

Jos nyt hankkisin WLAN-reitittimen ostaisin D-Link DIR-855 mallin. Luin ~puoli vuotta sitten siitä perusteellisen testin (en nyt löydä linkkiä) nopeusmittauksineen ja laite teki vakuuttavaa jälkeä. DIR-855 ei ole halpa, mutta halvalla ei saa hyvää.
 

Windowpane

Käyttäjä
Liittynyt
9.10.2008
Viestejä
1 941
Kaupunki
Tyrnävä
ZyXEL Prestige P660HW-D1 ADSL2 tuollainen lähti verkkokaupasta mukaan...eiköhän se pelitä sen minkä tarvi.
 

Gretch

Käyttäjä
Liittynyt
2.9.2007
Viestejä
10 849
Windowpane sanoi:
ZyXEL Prestige P660HW-D1 ADSL2 tuollainen lähti verkkokaupasta mukaan...eiköhän se pelitä sen minkä tarvi.

Peru jos vielä voit. En ole toista noin ongelmallista ja alitehoista purkkia kohdannut. Itsellä tuollainen on siltaavana hoitamassa modeemin virkaa kun mihinkään muuhun siitä ei ole. Reitittävänä siitä loppuu tehot ja kantamakin on onneton. En tiedä mitä firmwareille on viimeisen vuoden aikana tapahtunut, mutta ei ne tehonpuutetta sun muuta korjaa. Muistiakin on liian vähän järkeville reititystauluille, eli esim torrentit tai muu p2p-tekniikka saa helposti purkin buuttaamaan tai jumittaa nettiyhteyden vähäksi aikaa... Jos käyttö on satunnaista ja pelkkää surffailua niin voi toimia, mutta kyllä tuo on omien kokemusten valossa skeidaa... Kaksi kappaletta olen omistanut. Ensimmäisen ostin ja puolen vuoden kiukuttelun jälkeen myin pois. Toisen sain liittymän kylkiäisenä ja pistin modeemiksi (jonka perässä on sitten Buffalon WLAN-purkki tekemässä oikeaa työtä).
 

lahtis

Käyttäjä
Liittynyt
10.2.2009
Viestejä
330
Kaupunki
Kouvola
^Olen samaa mieltä tuon purkin suhteen oli kanssa joskus tuollainen ja se ei meinannut toimia sitten millään. Katkoi yhteyttä melkein kokoajan sain sen kyllä vähän paremmaksi kun otin kannen tuosta boxista auki ja laitoin siihen isoimmalle piirrille n 5cm korkean jäähdytyssiilin kun ei siinä piirillä pystynyt sormiaan pitämään kun se oli niin polttavan kuuma.
 

Windowpane

Käyttäjä
Liittynyt
9.10.2008
Viestejä
1 941
Kaupunki
Tyrnävä
just tuossa testailin tuota lämpenemistä ja minulla ei ole vielä sitä onkelmaa. Edellinen Buffalo WIreless- G high speed ADSL2+ kuumeni jo vajaan tunnin käytön jälkeen vaikka oli noin 3cm ilmassa kumityynyjen varassa. Lisäksi se pätki yhteyttä ja konetta sai buutata tuon tuosta, ilmeisesti tuon lämpenemisen johdosta/vuoksi.
Kun asensin tänään tuon purkin niin ei tarvinnut kuin laittaa piuhat seinästä ja kone löysi välittömästi verkon, ja ei muutakuin nettiin. Täytyy testailla vielä tuota ja vaihto-oikeushan minulla on jos tarve tulee.
 
Ylös