Bluesound

Yes, interested to hear comments.
-Hopefully also this PS will last longer in use than Node 2's original NAD PS that lasted only 4 years in my Node2 (bad caps).
 
BluOS appi ehdotti (vissiin laitteen) päivitystä, laitoin päivittämään mutta en tiedä menikö päivitys läpi. Nyt laitetta ei näy verkossa ollenkaan, ei BluOS apissa. Resetointi-nappikaan (service) ei tuonut asiaan muutosta.
Laitteessa palaa normaalisti sininen valo. Ethernetilä en ole laitetta verkkoon liittänyt vaan homma sujui hyvin ekalla kerralla Wifin avulla.

6ed6cd052e761005feb5e15367f8688d.jpg

0610480089f325e9b9b476c531202da4.jpg
 
^Sevice-nappi ei kuulu kuluttajan käyttöön.

Tee kuluttaja-reset: Töpseli irti - töpseli kiinni ja vartoo että valo palaa. Peukku viivyttelemättä play/pause napille ja pidä siinä, kunnes peli vilkuttaa vihreää (noin puoli minuuttia). Peukku irti ja odota, että vihreä palaa kiinteästi. Tee uusi pariliitos wifiin tietokoneella tai kännykällä/tabletilla. Odota, että palaa kiinteästi sinisenä. Hae päivitykset ja odota taas kiinteää sinistä.

Tämän jälkeen jatka soittamista.
 
Viimeksi muokattu:
Laitetta nollattu nyt neljä kertaa. Ei parita kunnolla wifiverkkooni. Nollattu laite löytyy wifilistalta, mutta tällee käy kun se yrittää liittyä kodin wifiin.
4a6bc20724d7c166d5f5501e47a59b44.jpg

0e2c7415b807bf2be0bd69e4bf073ba9.jpg
 
onko mahdollisuus kokeilla toisella laitteella esim win10 tietokone? Olin katsovina että päivitys koskee apseja --ei itse laitetta?
 
Kannattaa myös kokeilla uudelleenkäynnistää verkkokilkkeet - eli internet-reititin ja langaton tukiasema.
 
Nyt sain pari kertaa Noden puhelimeen kanssa wifiin, mutta kun liittää Noden verkkoon salasanan kanssa ja palaa puhelimella takaisin wifiverkkoon niin Node katoaa. Ei siis paritu wifiverkkoon.
Täytyy kokeilla resetoida 4g langaton reititin.
 
Kokeilepas kytkeä laite ensiksi kaapelilla. Hae seuraavaksi päivitykset masiinaan. Kun on valmis, niin resetoi vielä kerran ilman kaapelia.
 
Eli vedä siitä 4G reitittimestä suoraan verkkopiuha Node 2i:hin, niin "poistetaan wifi" yhtälöstä ja varmistetaan, että Node 2i on muutenkunnossa.
 
Eli vedä siitä 4G reitittimestä suoraan verkkopiuha Node 2i:hin, niin "poistetaan wifi" yhtälöstä ja varmistetaan, että Node 2i on muutenkunnossa.

Siirsin mokkulan Noden viereen ja laitoin piuhan kiinni. Nyt alkoi toimimaan mutta ei mitään päivityksiä ehdottanut. Veikkaan, että syy oli mokkulan reserointi koska se kävi virrattomana.
 
^ Käypä vielä varmuuden vuoksi katsomassa BluOs-ohjausvalikon alinta riviä ”ohje” ja siitä ”päivitä”. Mitä sanoo?
 
Viimeksi muokattu:
Siinä tapauksessa laite toimii, ja ongelma on wifi-parituksessa. Toisinaan paritusta pitää yrittää muutamankin kerran, ennen kun onnistuu. Kannattaa antaa laitteen asettua hetken resetoinnin jälkeen kun yrittää pariliitosta. Varmista myös, että puhelimesi samassa verkossa, johon yrität asentaa noden (mikäli käytössä on useampia verkkoja). Sanoisin, että olet jo melkein maalissa - kone toimii ja päivitykset ovat kohdillaan.
 
Itellä node 2 ja Wifi paritus on tehtävä siten et puhelin on asetusta tehtäes 2,4ghz verkossa. 5ghz tulee just noi samat ongelmat.
 
^ Nyt kun mietin niin sama homma mullakin. 5Ghz ei toimi, mutta 2.4Ghz kanssa ei ongelmia.
 
Back
Ylös