Paras kumppani Beyer DT-880 luureille ever?

Vynil

Hifiharrastaja
Liittynyt
31.7.2006
Viestejä
1 782
Kaupunki
LPR
Enemmän kuulokkeiden ja kuulokevahvareiden kanssa räplänneet voisivat heittää vinkkiä että mikä olisi paras mahdollinen vahvain noille luureille. Nykyinen vahvari on Corda head5. Pysytäänkö edelleen Meiereissä vaiko olisko Lehmann asiaa?
Pistäkää vinkkejä...
 
Kiinasta tai jenkeistä jotain vahvaria tulemaan halvan dollarin takia. Meierin ja Lehmannin vahvarit ovat ihan ok, mutta niiden hinta ei ole mielestäni kilpailukykyinen ainakan uutena.
 
Vynil sanoi:
Pysytäänkö edelleen Meiereissä vaiko olisko Lehmann asiaa?
Pistäkää vinkkejä...

lehmann ei todellakaan ole asiaa beyerien kanssa, ellei sitten pidä korvia riipäivän kirkkaasta soundista ryyditettynä varsin voimakkaalla sibilanssilla. esim. graham slee oli huomattavasti parempi, samoin canamp. meier audion vahvareista minulla ei ole kokemusta nopeaa testiä lukuun ottamatta.
 
Cordahan tekee nuo omat 120ohm impedanssiset kuulokelähtönsä (ei kaikissa malleissa) nimenomaan Beyerin luureja silmälläpitäen, väittää että Beyerit toimivat parhaiten 120ohm lähtöimpedanssilla. Meierhän käyttää itsekin Beyereitä, joten siinä mielessä ovat varmaankin aika hyvin sovitetut. Kokonaisuushan ratkaisee ja lähdekin merkitsee jotain, kuitenkin. Putkia ovat monet suositelleet Beyereille myös.
 
Ite oon ajatellu tilata Little Dot MK III:n samaisille luureille, kuhan tässä vaan rahaa liikenis näiltä "kesäkiireiltä"..jos vaikka sitten joululahjaksi hommais..
 
Mitä luulette, olisko Musical Fidelity X-CAN v3 noiden Beyereiden kanssa suicide vai salvation?
Ei uskalla lähteä testiin pyytämään vielä tässä vaiheessa.
 
Minulla oli X-Can ja DT-880, oli hyvä yhdistelmä kyllä, mutta silloin ei ollutkaan näin useita kuulokevahvistimia Euroopan markkinoilla.
 
Back
Ylös