Paras Iron Maiden studiolevy ikinä!

  • Keskustelun aloittaja Tawe
  • Aloituspäivämäärä

Uusien Suomen keikkojen kunniaksi äänestys: Mikä on kaikkein paras Iron Maiden lätty? Laita perustel

  • Iron Maiden

    Ääniä: 0 0,0%
  • Killers

    Ääniä: 0 0,0%
  • Number of the Beast

    Ääniä: 0 0,0%
  • Piece of Mind

    Ääniä: 0 0,0%
  • Powerslave

    Ääniä: 0 0,0%
  • Somewhere in Time

    Ääniä: 0 0,0%
  • No Prayer For Dying

    Ääniä: 0 0,0%
  • Fear of the Dark

    Ääniä: 0 0,0%
  • X Factor

    Ääniä: 0 0,0%
  • Virtual XI

    Ääniä: 0 0,0%
  • Brave New World

    Ääniä: 0 0,0%
  • Dance of Death

    Ääniä: 0 0,0%
  • A Matter of Life and Death

    Ääniä: 0 0,0%

  • Ääniä yhteensä
    1
Ymmärsin että Hesa on loppuunmyyty, mutta Tampere ei. Varmaan ensi viikon alussa voi kyllä löytyä Hesaankin lippuja kun jotkut liput varmasti on jäänyt lunastamatta.

Jyri
 
Jyri sanoi:
Olen varmaan mielipiteeni kanssa aika yksin, mutta mielestäni se välimallin laulajan kama, ketä en myöskään nimeltä muista, ei aivan huonoa kyllä ollut. Niiltä levyiltä ei saa vain odottaa kuulevansa Dickinsonia... Vaan se pitää kuunnella niin kuin Dickinsonin aikaa ei olisi ollutkaan... En osaa nyt oikein selittää niin että ymmärtäisin itsekään tätä mitä haen, mutta kumminkin..

Lisää punkkua, niin eiköhän se totuus sieltä löydy.

Jyri

Et ole yksin, hienoja biisejä löytyy, ja tuli nähtyä Blazen aikainen kokoonpano livenäkin, yksi parhaita keikkoja ever. Toki Bruce on Bruce, mut silti....ja Paulin aikaiset levyt ovat loistavia. :D
 
Olen yllättynyt, että SiT ja 7th Son jää Powerslave ja Numberin jalkoihin. ??? Number of the beast ei ole täällä napannut kunnolla, liian väkinäinen yritys kovempaa heviä kohtaan. Tai jotain. Ensimmäinen on helmi. Äänestin 7th Sonia.
 
Pitää sekaannusten välttämiseksi tarkentaa, että Paul Di'Anno ei suinkaan ole mikään välimallin laulaja, vaan bändin ensimmäinen varsinainen laulaja ja erittäin hyvä sellainen. Kannattaa vilkaista edellisen kiertueen pohjaksi julkaistu Early days -DVD, ihan timanttista mustavalkoista livematskua Di'Annon ajalta. Blaze Bayley (tulihan se nimi sieltä) taas on kaikin tavoin ihan eri tasoa.
 
Äänestin Powerslavea joka oli kova juttu silloin nuoruusvuosina. Myöskin Somewhere In Time ja Fear Of The Dark ovat erinomaisia levyjä. Valitettavasti monet Iron Maidenin cd:t ovat äänenlaadullisesti aika syvältä.
 
October
Wednesday 17-10 Annis, Pori, Finland Plus support Human Temple
Thursday 18-10 Suoja, Kiuruvesi, Finland
Friday 19-10 Hullullupollo, Vaasa, Finland
Saturday 20-10 Diiva, Pietarsaari, Finland
Sunday 21-10 Vastavirta-Klubi, Tampere, Finland
Wednesday 24-10 Henry's Club, Kuopio, Finland
Thursday 25-10 Cafe Tivoli, Rovaniemi, Finland
Friday 26-10 Umpitunneli The Kapakka, Tornio, Finland
Saturday 27-10 Teatria, Oulu, Finland
Sunday 28-10 English Club, Kokkola, Finland

Di'Anno teki tuollaisen kiertueen lokakuussa.Näkikö joku.
 
Tällä kertaa jäi Di'Anno väliin, harmillista kyllä. Edellisellä kerralla jokunen vuosi sitten näin hänet Tavastialla, oikein mukava kokemus sekin. Takahuoneessa jatketiin juttua, viimeisen päälle fiksu ja lämminhenkinen kaveri. Ymmärrän kyllä miksi mies tykkää tehdä klubikeikkoja, haluaa päästä mahdollisimman läheiseen vuorovaikutukseen yleisönsä kanssa.
 
Itsellä suosikkina ihan ehdottomasti Number of the beast. pikkupoikana sain kyseisen levyn(kasetti)
avulla jälki istuntoa kun vein sen koulun ns levyraatiin ja opettaja sattui olemaan jonkin sortin "kiihko"uskovainen
 
Mikko Tiihonen sanoi:
Pitää sekaannusten välttämiseksi tarkentaa, että Paul Di'Anno ei suinkaan ole mikään välimallin laulaja, vaan bändin ensimmäinen varsinainen laulaja ja erittäin hyvä sellainen. Kannattaa vilkaista edellisen kiertueen pohjaksi julkaistu Early days -DVD, ihan timanttista mustavalkoista livematskua Di'Annon ajalta. Blaze Bayley (tulihan se nimi sieltä) taas on kaikin tavoin ihan eri tasoa.

Early Daysillä on kyllä loistavaa kun Di'Anno vetää Wrathchildin...Blaze Bayleyn aikakaudelta on se x-factor melkoista ranteet auki-musiikkia.
 
En ole aikoihin ollut kummoinen maiden fani mutta nuoruuden rakkaus, Number of the beast pysyy aina mieluisana. Uudemmat ei ole kolahtaneet kovin mutten ole niihin juuri perehtynytkään.
 
hippitomi sanoi:
Tawe,

perusteluita pliiiis!

Joo, meinasi unohtua. Varmasti suuri vaikutus valintaan on sillä, että Killers oli eka Maiden jonka kuulin. '81 tuo levy teki 11-12v poikaan järkyttävän suuren vaikutuksen, ja koukutti heti. Lisäksi levy on kestänyt kuuntelua kaikki nämä vuodet. Ja tuolla levyllä Iron Maiden on hiton heavy, hiton proge ja hiton punk - kaikkea noita sulassa sovussa - toimii, sellaista raakaa primitiivistä voimaa ja energiaa.
 
Powerslave vei lopulta äänen täältä(kin)! Pitkään kuitenkin painin ekan levyn, Piece Of Mindin, Somewhere in Timen ja voittajan välillä. Powerslave oli mulle kuitenkin aikoinaan "se" Maiden levy ja kyllä se kokonaisuutena säväyttää vieläkin. Rime of the Ancient Mariner on yksi hienoimmista Maiden biiseistä ja kyllä se nytkin ratkaisi omalta osaltani äänestyksen. Ala-asteella ollessani vanhempi kaverini kirjoitti suomeksi ko. kappaleen sanat hyvinkin pieteettisesti sitaatteja myöten; olihan niissä hieman erilainen sanoma kuin Kissin Heaven's on Firessa...

Jos ykkössijan voisi jakaa, niin jaetun sijan saisi eka Maiden. Aivan loistavia biisejä ja ihmeellinen, lumoavan rento tatsi, joka todellakin välittyy! Varmaankin johtuu yksinkertaisista kulkevista biiseistä, joita ei todellakaan ole ylituotettu. Tykkään tuon levyn fiiliksestä. Seuraavassa gallupissa sitten tämä valinnaksi.

Olipas mukava kuunnella äänestyksen myötä Maideneitä oikein kunnolla. Ja kuuntelu jatkuu, Up the Irons!
 
Ääni Seventh Sonille. Mietin pitkään Powerslaven ja tuon välillä. Seventh Son pyöri tiuhaan korvalappustereoilla teininä. Powerslave taas auton kasettimankassa 18-vuotiaana. Molemmat huippulevyjä.
 
Ehdottomasti paras Maidenin levy on Piece of Mind. Hyvinä kakkosina tulee Live After Death, Powerslave ja Seventh Son of The Seventh Son. Toki muutkin levyt ovat loistavia, mutta nuo erottuvat selvästi edukseen.

Aivan loistava bändi. Muistan heidän ensimmäisen jäähallin konsertinkin kuin eilisen, Mötley Cruekin lämmittely Shout at the Devll kiertueen tunnelmissa siihen malliin että vieläkin punteissa tutisee kun muistelee. Keikalta ostin muitoksi piece of mind teeman mukaisen "aivot" pinssin :)
 
Todella vaikeata valita parasta levyä koska loistavia levyjä on niin monia ja kaikki omia "persoonia". Äänestin kuitenkin Somewhere In Time koska levyn soundimaailma ja kappalaiden taso kokonaisuudessaan on niin hyvä.
 
Back
Ylös