Paljonko olette laittaneet rahaa kiinni Hifi harrastukseen?

kolsja-4

Käyttäjä
Liittynyt
24.1.2009
Viestejä
1 968
Kaupunki
kotka
kysyisinkin porukalta paljonko olette laittanut rahaa kiinni vehkeisiin.itellä on mennyt jotain muutama tonni.kun laskee tv ja dvd puolen mukaan. kaikkiaan siis vuosien mittaan.
 
Paljon, mutta ei läheskään yhtä paljon kun olen polttanut savuna ilmaan, siis tupakkiin. (kohta neljä vuotta polttamatta :))
 
Vuosien mittaan ei varmaan 20k riitä minnekään.. Ei jaksa laskea.
- No, elämä on..
 
Ei liikaa ei liian vähän = kaikki on suhteellista
Legendaa kumminkin löytyy asunnosta -90 luku Rulez :)
 
Aika paljon ja luultavasti laitan vielä lisää. Toisaalta olenhan säästänyt paljon, kun halvalla olen saanut, t: sulo vilen :p
 
Jos laskee kaikki laitteiden pyörittelyt, kokeilut ja kaapeleiden vaihdot ym. tilpehöörin niin varmasti yli kymppitonni helposti.
 
kait sitä on tollanen muovikassillinen 50seteleitä. oikeesti ihan helsvetisti liikaa.
 
Nykyiseen settiin noin 1900e. OVH pyörii 5500e tietämillä.

Jos kaikki omistamani laitteet laskee koko harrastuksen ajalta, niin voipi mennä yli 30ke rikki.
 
Ehdottomasti kamalin ketju tällä foorumilla tämä, eikö modet voisi poistaa?
 
Juuri sopivasti. ;)

Nyt kun lopettaisi laitehankinnat tähän ja keskittyisi ihan vaan kuunteluun niin olisi optimitilanne. Setti tuottaa juuri sen verran mielihyvää että voi sanoa sen olevan investointina jotenkin järkevällä tasolla, suhteutettuna käyttötunteihin.
 
teekal sanoi:
Vatusti liikaa! ( onneksi ei vaimoke tiedä kaikkea! >:D )

Ei se vaimokekaan kerro paljon sillä menee kenkiin tai muuhun shoppailuun, tai jos kertoo niin vähentää taatusti kertomastaan summasta vähintään puolet pois. (tieto joka pitää paikkansa)
 
Onhan tota mennyt. Eniten tietysti ottaa päähän nuo mokat-tarpeeton subbari, mitäton kuulokevahvistin virtalähteineen, surkea Pioneer-Jamo-5.0-systeemi( joka onneksi paloi kellarivaraston tuhopolton yhteydessä, mutta saatiin hyvät korvaukset :D)...
Katson harrastukseni alkaneen vuodesta 1987, jolloin ostin ensimmäiset asialliset laitteeni. Hintaa setille kertyi n. 1200 euroa. Sittemmin voisin arvioida pelimerkkejä kuluneen n. 6500 euroa, siis vain äänentoistoon.
 
Back
Ylös