PÄIVÄN BIISI

temuri

Käyttäjä
Liittynyt
6.3.2008
Viestejä
721
Mikä spinnaa-ketjun lisäksi vois olla hauskaa kerätä tälläisiä "PÄIVÄN BIISI"-kertomuksia palstalle. Mikä kappale sykähdytti tänään, nosti fiiliksiä, tuli tippa linssiin, tuli muistot mieleen, tykitti pajatson tyhjäksi, rokkas, tai ihan mitä vaan, sana on vapaa...

Aloitan Walter Troutin levyllä Full Circle, jossa Walter pistelee kappaleita tuntemiensa kanssa-artistien kanssa yhdessä. Tänään tuli taas hyvät fiilikset, kun muistin levyä soittaessani, että viimeinen kappale "Clouds On The Horizon" on Joe Bonamassan kanssa vedetty hieno kappale. Tarina levyn kansipapereissa kertoo kappaleen nauhoitetun "suoraan purkkiin" ilman harjoituksia, mikä on mielestäni aina yhtä hauskaa kuulijan kannalta... Sanottakoon vielä, että Walter on myös aika killeri livenä!
 

Liitteet

  • walter pieni pysty2.jpg
    walter pieni pysty2.jpg
    193,6 KB · Katsottu: 1
Heititpä pahan alkuun, mutta tässä olen testannut sopivia kaapeleita, joiden mukana on noussut ZZ Top:in biisi Groovy Little Hippie Dad esiin. Biisi löytyy El Loco levyltä vuodelta 1981.
 
Tämän päivän biisi on selkeästi Robert Johnsonin kappale "Malted Milk". Kuinkahan paljon erilaisia versioita tästä kappaleesta onkaan tehty ?, saati sitten kuinka paljon herra Johnsonia on coveroitu... Yhtään huonoa versiota en ole itse kuullut. Kuuntelin hetki sitten sekä Peter Green & Nigel Watson-version sekä Eric Clapton-version. Molemmat toimii oikein hyvin. Seuraavaksi sitten se alkuperäinen soimaan!
 
Electric Wizard - Doom Mantia. Kunnon maailmanlopun meininkiä!
Kannattaa klikata linkkiä; sieltä löytyy biisin lisäksi hieno video. Ja jos videossa näkyvä leffa alkaa kiinnostamaan niin se löytyy kokonaisena täältä. Todellista tajunnanlaajennusta. ;)
 
ettei pimeys vie liikaa huomiota tällä foorumilla. annetaan valon voittaa,...

kuvaus on toki huono, ja äänitys hiukan pätkii. mutta olihan tuolla aikoinaan tunnelma katossa juu. paikan päällä kun olin silloin.

kyseinen biisi valo voittaa. alkaa kohdasta 1.17 kannattaa tutustua ihanaan jippiin.....

eli saneenko esitellä .http://www.youtube.com/watch?v=5GCwTHMu_K0&feature=related
 
Päivän biisi on tänään Pat Traversin live-levyltä "Stick With What You Know" kappale "Born Under A Bad Sign", hemmetin hyvä meininki! Kappaleen alkuperäisversiosta ovat vastuussa Booker T. Jones ja William Bell.

EDIT:kuva lisätty
 

Liitteet

  • pat-travers.jpg
    pat-travers.jpg
    14,9 KB · Katsottu: 319
Mulle päivän biisi on Polkabilly Rebels feat. Marjo Leinonen: Hopeinen veitsi. Tässä on jotain maagista.
 
Itse toivoisin että tänään tai huomenna päivän biisi ois El Chant del Barca! Kaatukaa Madridin valkoiset ballerinat >:D
 
Working Class Hero soi päässä. Jos olet nähnyt Esitystalous-näytelmän, tiedät miksi.

:) v-a
 
Ajelin tuolla pitkin maakuntaa, auringon paistaessa ja radiosta soi Guns'N Roses - Sweet Child O' Mine

Oli hieno fiilis 8)
 
Ryan Adams: Goodnight, Hollywood Blvd. (levyltä Gold)
 
Back
Ylös