Ostopalstalle muokkausmahdollisuus

  • Keskustelun aloittaja qaw
  • Aloituspäivämäärä

qaw

Käyttäjä
Liittynyt
8.8.2006
Viestejä
13
Olisiko mahdollista sallia ostoilmoitusten muokkaaminen? Itsellä esim ilmoitus jossa useampia laitteita, nyt joudun replyillä päivittämään tilannetta enkä saa muokattua otsikkoa ajankohtaisemmaksi.
 

rajani

Käyttäjä
Liittynyt
18.2.2007
Viestejä
12 789
Kaupunki
Lahti
Ongelma on siinä että tällä hetkellä tuo myyntipalstan muokkausmahdollisuus on toteutettu niin että siellä on ehto että 76-82 -numeroisia palstoja voi muokata. Ostopalstan numero on 50, joten palstojen numerointia pitäisi muokata niin että numerot olisivat peräkkäiset eli 50:n tilalle laitetaan vaikka 83 ja sen jälkeen sen saisi mahtumaan samaan if-lauseeseen. Joten ei onnistu tällä hetkellä. Jos muutetaan lisää niin jokin muu osa foorumista voi seota, kuten viimeksi sekosi käyttäjien blogit. Lisäksi testaus on haastavaa, koska jokainen palsta pitää testata kaikilla oikeustasoilla. Lisäksi seuraavassa versiopäivityksessä muutokset saattavat mennä kuin tuhka tuuleen, jos huono tuuri käy.

Jos keksin tuohon paremman tavan toteuttaa, niin sitten voidaan kokeilla, mutta muuten jää toteuttamatta.
 

rajani

Käyttäjä
Liittynyt
18.2.2007
Viestejä
12 789
Kaupunki
Lahti
Crimson sanoi:

vBulletin on todennäköisempi tulevaisuudessa, kunhan vain löytyy aikaa tutkia aihetta ja sopiva rako etten jumita koko palvelinta.
 
Ylös