Onkyo A-9155 integ. vahvistin. Kokemuksia? (230€)

kaapula

Käyttäjä
Liittynyt
23.10.2008
Viestejä
11
http://www.verkkokauppa.com/popups/prodinfo.php?id=26989

Tällaisen Onkyo A-9155 vahvistimen bongasin verkkokaupasta. Hinta ainakin houkuttelee noviisia, mutta netistä ei löydy oikein mitään kokemuspohjaista infoa vahvistimesta. Liitännät ja ulkonäkö ainakin passaa omaan käyttöön.

Ei tuolla hinnalla highendiä, tuskin edes hifiä odoteta, mutta käykö tuo vahvistin edes sunnuntain kirkonmenojen kuunteluun? >:D
 
En tiedä mutta kun lähes samalla rahalla saa tällaisen, niin en paljo miettis kumman laittaisin:

http://www.hifihuone.fi/tuotteet.php?id=458


Tuolla näkyy hinta olevan hieman korkeampi, 299e noita on ovh:ltaan yleensä myyty, varmasti hieman tinkivaraakin löytyy..
 
kaapula sanoi:
Houkutteleva kyllä, mutta ilmeisesti tuossa ei phono-liitäntää ole? Erillistä riaa:ta ei ole, joten olisi vahvistimessa "must".

No juu ei. Mutta erillisen Nadin riaan saa melko edullisesti tuohon ja muitakin vaihtoehtoja toki löytyy kuten Pro-Ject Phono Box.
 
Minä kyllä komppaan tuota NAD:ia. Noin niinkö huomattavasti itseään kalliimpien komponenttien seurassa kuulleena (vai oliko se C320BEE...). Toinen hyvä vaihtoehto on etsiä jostain käytetty Marantz PM-7000 tai vielä parempaa PM-8000, joissa on molemmissa integroidut RIAA:t, jotka kyllä pieksevät tuon NAD:n erillisen RIAA:n mennen tullen.

Ei kai tuo Onkyokaan ihan sontanen voi olla, hintaansa nähden. Totta puhuen juuri tuota halvempia integroituja ei taida Suomemme kamaralla olla liiallisuuksiin asti tarjolla. Käytettyjä silti itse katselisin tuossa hintaluokassa. Tuo NAD on silti ääneltään yllättävän hyvä. Hirviän kivan näköinenhän se ei ole...

Marantz PM-7000:sen olen joskus omistanut, ja sen myyminen oli kyllä enemmän tai vähemmän virhe. Sille olisi aina löytänyt paikan jostain setistä - jos ei muuten niin olisi vaikka keksinyt sellaisen setin. Hieno, hyvin tehty vahvistin, joka ei hintaisekseen edes kuulostanut lainkaan huonolta. Itseasiassa parempi kuin moni kalliimpikin...
 
Back
Ylös