Onko kukaan onnistunut katsomaan softalla leffan asioplugarin kanssa?

Svoo

Käyttäjä
Liittynyt
26.10.2006
Viestejä
1 797
Ja mikähän softa, plugari ja käyttis... En yllättyisi vaikkei onnistuisikaan. Muttei olisi varmaan monelle pahitteeksi moinen elpyminen... ;)

Ken tietää jotakin asian tiimoilta, kertokoon.
 

Namusetae

Käyttäjä
Liittynyt
30.9.2009
Viestejä
30
Enpäs ole kyllä mitään plugineita käyttänyt koska ainut media soitin mitä leffoille käytän on:

VLC media player
Löytyy kaikki ominaisuudet sisään rakennettuna, kaikki mahdolliset codecit melkein kaikille video tyypeille ja sisältää muunmuassa tuen myös haluamallesi ASIO:lle, niin ja onhan tuolla FLAC tuki mukana kans.

Ominaisuudet
Vasemmalta laidalta klikkailet menemään vain tuettuja ominaisuuksia niin löydät lisää nippeli tietoa.
 

Svoo

Käyttäjä
Liittynyt
26.10.2006
Viestejä
1 797
Nyt on kotvanen testailtu. Kyllä tuo todellakin toimii, toimi jo alkujaankin. Käyttöönoton kanssa ei minkäänlaisia ongelmia. Tämä oli kiva juttu! Vielä kun kuvaasäätävät harrastajat saisivat tuolle playerille enemmän optioita, ainakaan itse en saa tuota sompailtua käyttämään ffdshow:ta tms. VLCPlayer asennettu, ja siihen jäi tehtäväänsä toimittamaan. Kehnompiakin softia on nähty ja kuultu.
 

Namusetae

Käyttäjä
Liittynyt
30.9.2009
Viestejä
30
joo siis ei ole mahdollista saada sitä käyttämään mitään codec pakettia ja tästä herääkin kysymys miksi niin haluat ? koska kuten sanoin tuohon on tehty kakki tuet suoraan sisään rakennetuksi ja samat säätöömahdollisuudet mitä FFDSHOW esimerkiksi tarjoaa löytyy ihan softasta itsestään (tai ainakin lähestulkoon, en itse kauheammin säätele softista ikinä vaan raudasta itsestään).

toinen combo mistä ite tykkäsin oli FFDSHOW + Media Player Classic, toimivaa menoa muuten mutta .mkv 't ei aina ihan pelitä niin pitää heittää VLC takas tulille.
 

Svoo

Käyttäjä
Liittynyt
26.10.2006
Viestejä
1 797
netti on sen verran pullollaan hypetystä ffdshown ylivertaisuudesta mitä tulee kuvansäätöihin, että tietoja etsiessään sille kanalle taipuu helposti itsekin. nyt on tsigatu vlcplayerillä yksi täyspitkä dvd ja mulle kelpaa, näillä mennään. olisin ehkä aiemmin voinut kysyä täältä vaihteeksi...

yst. terv.
svoo
 
Ylös