Onko kokemusta tai ehdotusta?

hatiol

Käyttäjä
Liittynyt
15.8.2006
Viestejä
434
Minulle jäi Jordaneitten jäljiltä pari konus klooni pömpeliä. Kitsaana kaverina en haluaisi niitä juhannuskokkoon laittaa ja siksi kysynkin löytyykö ajatusta niiden uudelleen "elementittämisestä"?
Aukkoa voi hieman suurentaa, mutta syvyyttä ei kovin paljon voi kasvattaa. Jotakin kaksitiejuttua voisi ajatella ja koaksiaalikin on mielessä käväissyt. Myös laajakaista passaa, mutta hintaa ei saisi kovin paljon olla. Ehkä satanen on ylärajana. Tietenkin, mikäli joku todellinen helmi löytyy niin summa voisi olla isompikin. Jordaneita en enää halua. Kaikista hyvistä piirteistään huolimatta, se ei ollut minua varten. Ääni saisi olla hiukan lämpimään päin kallellaan, mutta erottelua ja heleätä diskanttiakin toivon.
Tuossapa tuo asia pääosin lienee. Jos olette jonkun hyvän virityksen kuulleet tai osaatte specsien perusteella jotakin ehdottaa, niin voisinhan noista vielä edustuskelpoiset väkertää.
 
Laita kuvia kotelosta. Eihän tiedä vaikka ostaisin sulta kotelot pois? ;)
 
Onko niissä sinun koteloissasi upotukset Jordaneille? Jos on, niin minulta löytyisi yksi aika naseva replacement, jonka kokeileminen ko. koteloratkaisussa on ollut ajankohtainen jo tovin. Tällä voisi tuo asia hoitua aika kivasti... :)
 
Back
Ylös