Omistatko B&W:n kaiuttimia ?

välläri

Käyttäjä
Liittynyt
17.11.2007
Viestejä
200
Jos sellaiset löytyy,niin kiinnostaisi tietää vahvistimesi ja cd:n merkki.Kerro myös oletko tyytyväinen tämän hetkisiin,vai meinaatko vaihtaa.Jos ei tyydytä,niin miksi?
Paikkakunnalla ei ole kuin eksperttiä ja mustaapörssiä,joten tietäisi vähän mihin liikkeeseen suuntaisi isommassa kylässä.
604s3 on meikäläisellä.
 
Rotellin kanssahan ne ainakin muutamassa paikassa naittavat yhteen. Helsinki sound&cinemassa ainakin. Taitaa jopa olla b&w maahantuoja?
 
Vs: B&W kaiuttimia

Ingraver, B&W taitaa jopa osittain omistaa Rotelin.
 
Omistan 805s:t. Vahvistimena Marsun PM15S1. Olen omistanut myös B&W:n DM 110 i:t (ensimmäiset "oikeat" kaiuttimet) sekä 603-lattiaämyrit. Jonkinasteisesta merkkiuskollisuudesta (tai -fiksaatiosta) voidaan siis puhua. Kuuntelin myös CM1:siä, mutta ero nykyisten ja CM:n välillä oli kuin olisi repäissyt verhon pois äänen edestä.
Keskimäärin firman kaiuttimet ovat kokemukseni mukaan melko herkkiä. Ajoin noita 603:sia aikanaan 2x25 Watin Cyrus ykkösellä. Ei tehnyt heikkoakaan.
 
Itse omistan B&W 705 parin ja asw700 subbarin. Tämänhetkisestä elektroniikasta nyt ei vaikuta sanoa mitään mutta suunnitelmissa on ollut hankkia joko primaren tai regan laitteet. Täytyy vielä hakea kotikuunteluun kummatkin.

Miinuksena nyt voisi sanoa että soundi on vähän suuripiirteinen, mutta positiivisena että kaikenlaisen materiaalin kuuntelu onnistuu ja arvostan pinetä lämpöä äänessä. Tiedä sitten miten laitteiston soundi muuttuu laitteiden päivitysten jälkeen..
 
Löytyy... 5.1:set rakennettu seuraavasti: B&W DM602 S3 x 5 + ASW 600-subbari. Hyvin rokkaa. Jammun V1500-huolehtii syötöstä... Nykyään kuuntelen melko paljon tosin 2 ch musiikkia pääkanavilla + subilla.. Ja uutta 2 ch-settiä oon kokoamassa pikkuhiljaa, koska tuo 2 ch alkanut viehättämään.... Paljon.
 
Kyllä omistan, DM110i vuodelta miekka ja kivi. Käytin niitä silloin Nakamichin Amplifier 2:lla. Tosin ovat olleet hyllyllä jo kohta kymmenen vuotta. Olivat kyllä ihan hyvät skobet.
 
Back
Ylös