Ocellia Calliope .30 2010 kuunneltavissa.

Mitro’s Sound Factor

Yhteistyökumppani
Liittynyt
24.9.2007
Viestejä
2 901
Kaupunki
Helsinki
Ocellia on ottanut jälleen askeleen eteen.

Calliope20103.jpg


Uudet 2010 mallit on varustettu kuvan mukaisella viritysratkaisulla.

Calliope20102.jpg


Tervetuloa kuuntelemaan !

-Mitro
 
Sisäänrakennettu kuunteluhuone/huussi/keittokomero? Lapset varmaan tykkää leikkiä piilosta, kunhan ovia ei paiskota... :)
 
kre sanoi:
Sisäänrakennettu kuunteluhuone/huussi/keittokomero? Lapset varmaan tykkää leikkiä piilosta, kunhan ovia ei paiskota... :)
Mä tiedän tapauksen missä talon kissa meni mielellään tuonne koloon...
 
Olisiko ollut täällä :) Kissalla oli hieman eri käsitys spotista kun minulla. (halusi käydä sisällä katsomassa onko siellä joku kun oli niin aitoa ääntä. :D :D)

Mutta asiaan, nuo Ocelliat tuli käytyä katsastamassa, ja ovat kyllä todella kompaktin kokoiset verrattuna grandis calliopeen, ja nuo kuvat eivät tee oikeutta värille, menkää tsekkaamaan paikan päälle. Tuo uudenmallinen takaluukku tuo varmasti lisää mahdollisuuksia kuuntelutilan suhteen.

Suosittelen erittäin lämpimästi kuuntelemaan näitä, henkilökohtaisesti paras tekemäni päätös harrastuksen saralla on ollut Ocellioiden hankkiminen. Sitä en ole katunut päivääkään.
 
Joo kyllä corleonella hieno soundi on, sen olen käynyt myös itse toteamassa. Se on hienoa asia myös et olet laittanut akustiset asiat muun laitteiston tasalle, hienoja diffuusoreja.
 
Back
Ylös