Neljän sivun hifi-artikkeli Aamulehden Valo-liitteessä

rajani

Käyttäjä
Liittynyt
18.2.2007
Viestejä
12 789
Kaupunki
Lahti
Kuulin että Aamulehdessä on tuollainen artikkeli. Onkohan jollain tuota artikkelia sähköisessä muodossa? Mitroakin on haastateltu.
 
Juuri aamukahvin yhteydessä sen lukaisin ja mukava juttu oli. Kirjoittaja ei leimannut kaikkia harrastajia hulluiksi vaan jutusta jäi mukavan rento ja positiivinen kuva harrastuksesta. Mitro siinä tietty vähän hörhöili, mutta se kuulunee asiaan :)

Toimittaja oli erittäin otettu Mitron esittelysetistä (Ayre, Yamamoto, Usher-pääte, Usher-Dancer kaiuttimet) eli pointsit siitäkin!

Hifistudio 17:n kauppiasta haastateltiin myös. Olisivat voineet vielä käydä Hifihuoneellakin niin olisi Tampereen kaikki kaupat ollu jutussa mukana.

Jutun lopussa oli lisätietoja kohdassa hifiharrastajat.org-weppiosoitekin eli palstalle ja yhdistyksellekin tuli mainetta (yhdistyskin mainittiin lyhyesti jutussa).

Kaikenkaikkiaan siis hyvä juttu.
 
Voi veljet, mitähän sitä on tullut hörhöiltyä... : )

Meille ei tule Aamulehti, eli en ole lukenut sitä itsekään vielä.
Toimittaja se tulla paukahti ovesta täysin yllättäen. Alkoi siinä sitten tekemään juttua.
Putiikkikin oli aivan levällään. Olisi ehkä? tullut siivottua jos toimittaja olisi ilmoittanut tulostaan etukäteen.
Kenties tuli puhuttua mp3-soittimien heittämisestä maatakiertävälle radalle, tai sitten hörhöily koskee triodipelejä jne. -?- Torvea en soittanut, joten en ole sikäli hörhötorvi, vaimikäsenytoli.

Täytyy mennä hakemaan se lehti käsiin, niin tietää pysyä poissa yleisiltä paikoilta jos siltä jutun lukemisen jälkeen tuntuu.

-Mitro
 
juu taisit mainita mp3 soittimen kyvyistä, mut olin itse silloin paikalla kun verrattiin sitä ayren cd soittimeen ja en olisi uskonu et ero on niin valtava. mp3 soitin sai kyllä äänen lässähtämään totaalisesti.
vielä on pitkä matka siihen et tää jamppa rupeaa musiikkia netistä lataamaan.
 
Hifistudio 17 oli kyllä ihan v-tsi tässä hifi kategoriassa. No offence. Se artikkeli oli kyllä äärimmäisen laiskasti kirjoitettu, alaa itsekin opiskelleena. Opin aamulla puurolautasen äärellä juttua lukiessa että kuulo alkaa 20kH ylöspäin. Aika hyvä tietää näin 23v(=ei juuri mitään) mittarissa. Kaikkea sitä luulee kuulevansa.
 
Rouva Lacan, voisi olla aika korkealentoista luettavaa jos sinä olisit ollut asialla... : )

Aika moni on ollut ihan tohkona tosta jutusta, tietty lähinnä sukulaiset ja ystävät, eli "maallikot". Hemmetin hyvää mainosta itseasiassa. Vaikka kuvat olisi ehkä eri jos olisin ne itse valinnut.

Pystyisikö tänne liittämään pdf-tiedostona sitä juttua ? Saan sen huomenna sellaisena. Vai pitääköhän sitä kysyä oikein lehdeltä lupaa moiseen... osaako joku Pirkka tm. kertoa ?

-Mitro
 
Olet kyllä oikeassa että on se hyvä etten minä sitä kirjoittanut! Kaikkia musiikista nautiskelijoita pidettäisiin hulluina. Mutta luvan taidat kyllä tarvita, jonka saaminen on tuskin muuta kuin muodollisuus.

-Rva. Lacan
 
jacqueline.lacan sanoi:
Hifistudio 17 oli kyllä ihan v-tsi tässä hifi kategoriassa. No offence. Se artikkeli oli kyllä äärimmäisen laiskasti kirjoitettu, alaa itsekin opiskelleena. Opin aamulla puurolautasen äärellä juttua lukiessa että kuulo alkaa 20kH ylöspäin. Aika hyvä tietää näin 23v(=ei juuri mitään) mittarissa. Kaikkea sitä luulee kuulevansa.

Heh, itse olen havainnut, alaa myös aikanaan opiskelleena, että ei se kuuloalue, vaan se kuultava sisältö ;)
Sama pätee journalismissakin, sisältö on tärkein. Tuo juttu olisi eri mukava saada luettavaksi, kun on herättänyt fiiliksiä monissa. Takuumusikaalisuuden nimissä täytynee kiertää lähimmät lehtiroskikset...
 
jacqueline.lacan sanoi:
Sisällöstä puheen ollen ei tuo human interest kyllä ihan lämmitä kovimmilla yöpakkasilla.

No jaa, siksi kai itsekin tulee tehtyä työksi jotakin sellaista, mistä riittää muutakin kuin ylähuulta leivän päälle ja harrastukseen...Hiukan on se iso kyynel jo valutettu loppuun, jotta jaksaisi kaikesta tulla niin osalliseksi maailman tunkkaisiin puhureihin.
 
Sain Valo-liitteen "Uskomaton äänentoisto" -jutun pdf-tiedostoina, mutta oli puhetta että sitä ei oikein voi käyttää kaupalliseen tarkoitukseen.

Jos julkaisisin sen täällä, aika selkeästi sellaisen toiminnan voisi tulkita kaupalliseksi, vaikka juttu itsessään ei olekaan kaupallis-sävytteinen...

Mikäli jotakuta kiinnostaa lukea se, voin tietenkin lähettää sen sähköpostitse.
Onhan se kuitenkin julkaistu jo lehdessä.

Mukavaa iltaa !

-Mitro
 
Iltaa taas,

pyyntöjä on tullut lyhyessä ajassa aika monta, ja liite on tietenkin putiikin koneessa.
Tehdään nyt sitten niin, että laitan ne liitteet tänne huomenna.
Eihän se rikos voi olla, kun ei meikäläisellekään etukäteen edes ilmoitettu että olisi voinut miettiä sanomisia etukäteen. Ehkä siinä oli taka-ajatus toimittajalla että tulee mahdollisimman todenmukainen...
Ihan mukavaa julkisuutta silti.

Huomiseen.

-Mitro
 
Kokeilen liittää artikkelin.
 

Liitteet

 • Valo_14112008page1.pdf
  221,8 KB · Katsottu: 188
Artikkeli jatkuu. Sivu 8.
 

Liitteet

 • Valo_14112008page8.pdf
  150,1 KB · Katsottu: 174
Sivu 9.
 

Liitteet

 • Valo_14112008page9.pdf
  14,1 KB · Katsottu: 185
Sivu 10
 

Liitteet

 • Valo_14112008page10.pdf
  373,5 KB · Katsottu: 180
Viimeinen sivu 11. Laitoin nämä Mitron puolesta yksitellen, niin foorumisofta ei silloin rykinyt vastaan.
 

Liitteet

 • Valo_14112008page11.pdf
  306,3 KB · Katsottu: 173
Erittäin mielenkiintoista luettavaa. Kiitokset rajanille :D
 
Tarkkasilmäinen kirjailijatar !

Kuvassa ei tosiaan ole Ayre C-5xe, se oli siinä seuraavalla hyllyllä...

Kuvan soitin on Goldenote Koala Tube.

Mukavaa päivänjatkoa !

-Mitro
 
Back
Ylös