Nappikuulokkeet

Make_42

Käyttäjä
Liittynyt
23.5.2008
Viestejä
7
Tervehdys. Tarkoituksena olisi hankkia nappikuulokkeet ja vaihtoehtoina budjettiin sopivina on löytynyt seuraavia. Westone 3, Sennheiser ie8, Shure scl 5, Ultimate.
Eli löytyykö asiantuntemusta tai kokemusta kyseisistä tuotteista, laittaakaa hyviä ja huonoja kokemuksianne jos vain on.
Mitä niillä kuunnellaan, niin ipod:sta musiikkia laidasta laitaan. Nykyiset kuulokkeet ovat etymotic er6i jotka vaimo on melkein ominut omakseen.
Kiitoksia kommenteista ja suosituksista jo etukäteen.
 

coolmeester

Käyttäjä
Liittynyt
24.5.2008
Viestejä
614
Kaupunki
Kajaani
Asiantuntemusta ei ole, mutta minulla on Shure SE530 -kuulokkeet ja olen ollut tyytyväinen, hintansa väärtit ainakin ulkomailta ostettuna. Hankalaahan noissa on se, että koekuuntelumahdollisuudet ovat aika vähissä hygieenisten syiden takia.

http://www.headphone.com/selection-guide/top-ipod-products.php

"In our opinion, the best headphone for iPods (in fact the best generic fit, in ear headphones overall) are the Shure SE530; a liquid and lush experience with your music."

"Audio enthusiasts looking for iPod headphones will love the nicely priced and great sounding Etymotic HF5, and will be blown away by the Shure SE530 triple-driver in ear headphone."
 
Ylös