Naparuuvien taustalevyt kaiutinkoteloon

Samppo

Käyttäjä
Liittynyt
9.8.2006
Viestejä
517
Olisko kellään tiedossa firmaa joka myy naparuuvien taustalevyjä, mielellään alumiinista tehtynä? Parts Expressin tuotteet olen löytänyt, mutta rahti erittäin kallis ja mielellään ostaisin jostain lähempää.
 
lumo-audio ainakin myy jotain alumiinilevyjä ja sieltä on itsellä aikeissa naparuuvit ja taustalevyt tilata!
 
kiitti vastauksista, bacwooz olis juuri mitä etsin, mutta tarttisin paneelin ainoastaan kahdelle liittimelle. Lumo-audio levyjä ei ilmeisesti saa ilman logoa. Mikäli muita tiedossa niin pistäkää tulemaan :)
 
Pistin YV:tä.
(Eräs harrastaja noita teki enkä tiedä onko innokas sen suurempaan kaupankäyntiin. Ilmoitelkoon täällä halukkuutensa jos sitä on.)
 
kkoskela sanoi:
Pistin YV:tä.
(Eräs harrastaja noita teki enkä tiedä onko innokas sen suurempaan kaupankäyntiin. Ilmoitelkoon täällä halukkuutensa jos sitä on.)

Jep, varmaan noista liitinpaneeleistani kyse. Itse asiassa tarjosin noita Samppo:lle yv:llä, mutta harkintaahan noiden ostossa joutuu käyttämään, kun ei ne nyt ilmaisia ole. Materiaalit ja eloksoinnin olen joutunut ostamaan "ulkopuolelta" ja noiden kulujen kattaminen sitten vaikuttaa. Eikä noita nyt paljoa ylimääräisinä olekaan, niin saahan nuo vaikka omiin tulevaisuuden projekteihinkin hukattua... :p
 
Jos yhtään diy-henkisyyttä muuten on, niin Otaniemen Protoshop ainakin kauppaa sopivia paloja erilaisia alumiinilevyjä sopivaan hintaan juuri tällaisiin tarkoituksiin. Sieltä hain Tangbad-projektiin kaiuttimien sivulevyt. Paikassa on myös helppo asioida. Asia jolle täytyy laittaa nettikauppojen aikakaudella arvoa.
 
Jos tämä Protoshop sijaitsee Helsingin suunnalla niin tulee vähän turhan pitkä matka, n. 500km suuntaansa..

Näissä asioissa ruukaan yleensä asioida paikan päällä esim. http://www.ketepa.fi , mutta tähän projektiin haluaisin viimeisen päälle hienot terminaalit. Tietysti hinta vähän rajoittaa. Paneelit tulee miehenkorkuisiin koteloihin 8)
 
Back
Ylös