Naim uutuudet NSC 222 ja NAP 250 nyt demossa

Kruunuradio

Yhteistyökumppani
Liittynyt
12.3.2007
Viestejä
63
NAIM AUDION UUTUUDET NYT SAATAVILLA!


Naim Audio on päivittänyt 200-sarjalaiset päätevahvistimen ja etuvahvistimen uudelle vuosikymmenelle NAP 250 -päätteen ja NSC 222 -etuvahvistimen muodossa.


NAP 250 -päätevahvistin: voimaa A/B-luokassa


Hifi-ikoniksi muodostunut NAP 250 on nähnyt julkaisunsa vuonna 1975 jälkeen monia muutoksia niin sisäisesti kuin ulkoisesti, mutta nyt Naim siirtyy uudelle nykyaikaiselle kaudelle viimeisimmällä muotoilullaan.

NAP 250 -pääte antaa ulos 100 wattia A/B-luokassa per kanava. Järeä jäähdytinrima vahvistimen molemmin puolin huolehtii siitä, että vahvistin pysyy viileänä raskaissakin kuuntelusessioissa. Lippulaiva Statementista on tuotu tekniikoita parantamaan suorituskykyä, kuten esimerkiksi pyörrevirran erotin kanavien välillä sekä DR (Discrete Regulator) tasaisen virransyötön ja suorituskyvyn takaamiseksi.

Tutustu lisää: https://www.kruunuradio.fi/verkkokauppa?ItemCategory=59&Item=5854


NSC 222 -etuvahvistin: vakuuttava monitoimikone

Täydellinen paritus NAP 250:lle on uusi etuvahvistin NSC 222, joka hyödyntää viimeisintä Naimin striimausalustaa. NSC 222 huipputasoinen etuvahvistimien sveitsiläinen linkkuveitsi ja tekee kaiken, mitä ensiluokkaiselta etuvahvistimelta sopii odottaa: striimaus onnistuu UPnP:sta suoratoistopalveluihin ja monihuoneesta nettiradioihin. NSC 222:en kuulokevahvistin ajaa järeitäkin kuulokkeita ja on tehty Naim Uniti Atom Headphone Editionin pohjalta. Vinyyleitä ei myöskään ole unohdettu: tasokas MM-phonoaste mahdollistaa vinyylisessiot viikonloppuisin lempijuoman ääressä enemmän kuin mallikkaasti.

Teknisiltä osin NSC 222 toistaa musiikkia 32bit/284kHz bittivirralla. Naim Appilla laitteen hallitseminen sujuu jouhevasti niin Applella kuin Androidillakin. Perinteisempää käyttöä ei ole unohdettu ja laitteen mukana moderni Zigbee-kaukosäädin. Isokokoisesta 5,5’’ värinäytöstä on helppo lukea toistettavat kappaleet ja säätää asetuksia tarpeen mukaan. Kuten NAP 250:kin, NSC 222 hyödyntää myös DR-tekniikkaa sekä järeitä jäähdytysrimoja.

Yhdessä NSC 222 ja NAP 250 muodostavat tyylikkään, kaikkiruokaisen vahvistinsetin Naim-äänen ystäville, ja tuleville sellaisille.

Tutustu lisää: https://www.kruunuradio.fi/verkkokauppa?ItemCategory=48&Item=5855


Uusi Naim-kombo on kuunneltavissa Liisankadulla - tervetuloa!
 
Ylös