Naim uutta ja herkullista

mrhifi

Yhteistyökumppani
Liittynyt
8.8.2006
Viestejä
608
1439063b5939d97634.jpg

MR HIFI PRESENTS

Kuumia Naim-uutuuksia nyt saatavilla highend-luokkaan – Naimin New Classic -mallisto on syntynyt! Nyt kannattaa kysyä lyömätöntä vaihtodiiliä uuteen Naim Classic-sarjaan, erityisesti käytetyt Naimin laitteet menevät kuin kuumille kiville!


Tarina Naimista ja alumiinista

Naimin perustaja Julian Vereker ymmärsi välittömästi alumiinin monet edut Naimin laitteiden kotelomateriaalina. Hän tiesi, että audiokomponentit ovat erittäin herkkiä magneettikenttien, epävakaiden lämpötilojen ja ei-toivottujen värinöiden vaikutuksille. Kun muut valmistajat taivuttivat ohuita teräslevyjä, Naim käytti paksuja alumiinilevyjä.

Naim Classic -mallisto jalostaa tätä teknistä ja kestävää lähestymistapaa, ja sen alumiiniset kotelot kilpailevat vain Naimin lippulaivamallin eli Statementin kanssa. Naim käyttää korkealaatuista alumiinia, jossa yhdistyvät optimaalisesti lämpö- ja mikrofoniset ominaisuudet. Etupaneelit on valmistettu massiivisista 20 mm:n paksuisista alumiiniaihioista; upeasti viimeistellyt jäähdytyslevyt kehystävät sivupaneeleita ja 5 mm:n levyt peittävät tuotteiden ylä- ja alapintoja. Alumiini on harjattu, hiekkapuhallettu ja anodisoitu, mikä takaa muuttumattoman kauneuden koko tuotteen käyttöiän ajan. New Classic -malliston erottaa heti yhdellä silmäyksellä ja yhdellä kosketuksella jo ennen kuin musiikki syrjäyttää muut aistit.

UUSI NAP250 päätevahvistin

Yksi suosituimmista Naim-päätevahvistimista kautta aikain, NAP250, nyt täysin uudessa iskussa. NAP 250:stä, joka ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 1975, on tullut ikoninen tuote. Uusi kuudennen sukupolven malli tuottaa enemmän tehoa kuin koskaan ja tarjoaa yhä enemmän joustavuutta kokonaisjärjestelmässä. NAP 250:n huippuluokan insinöörityön tuloksena on vertaansa vailla oleva suorituskyky. NAP 250 tuottaa 100 watin A/B-luokan tehon kanavaa kohden, joka on täysin säädettävissä ja vapauttaa musiikkisi merkittävällä tavalla.

NAP 250:n huippuluokan suunnittelun ansiosta sitä voidaan käyttää myös korkeilla äänitasoilla: jäähdytyselementti reagoi aktiivisesti äänenvoimakkuuteen ja pitää laitteen viileänä. Muita parannuksia ovat balansoitujen XLR-liitäntöjen lisääminen ja nippu Naimin ikonisesta Statement-vahvistimesta johdettuja tekniikoita, kuten kaiutinlähtöjen väliin sijoitettu pyörrevirtaerotin. Se sisältää myös Naim Audio DR (Discrete Regulator) -teknologian, joka löytyy Statementista, jotta se hyötyy vakaasta virransyötöstä, joka on ensiarvoisen tärkeä ominaisuus parhaan äänenlaadun tuottamisessa.

Hinta 6999,-

Lisätietoja & hinnasto:
https://www.mrhifi.fi/tuote/naim-audio-nap-250/

-

UUSI NSC 222 etuvahvistin/verkkosoitin

Referenssitason esivahvistin Naimin ylivoimaisilla verkkotoisto-ominaisuuksilla

Englannissa suunniteltu ja valmistettu NSC 222 -esivahvistin on kauttaaltaan vakuuttava monitoimilaitos, jossa Naimin tunnettu äänenlaatu ja striimaustoiminnot yhdistyvät ensiluokkaisiin materiaaleihin ja työnlaatuun.

Aloita New Classic -musiikkimatkasi NSC 222:lla: monipuolisella striimeri esivahvistimella, jonka avulla voit pitää asiat yksinkertaisina musiikillisesta laadusta tinkimättä. Nauti poikkeuksellisesta suoratoistolaadusta Spotifysta, TIDALista, Qobuzista, Apple Musicista, internetradion maailmasta ja muista lähteistä. Digitaalisessa äänentoistossa NSC 222 tukee jopa 32bit/384kHz:n resoluutiota. Vai pidätkö erityisesti vinyylikuuntelusta? NSC 222:ssa on integroitu MM-phono-aste.

Kuulokkeiden ystävä? NSC 222:ssa on Naimin uusin kuulokevahvistinteknologia, joka on käytössä myös moninkertaisesti palkitussa Uniti Atom Headphone Edition -mallissa, ja se tarjoaakin ilmiömäisen kuuntelukokemuksen omassa rauhassa. Kaikki, mitä kuuntelet, näkyy kauniisti suurella 5,5 tuuman täysvärinäytöllä. Voit hallita NSC 222:ta helposti Focal & Naim App-sovelluksella, älykkäällä Zigbee-kaukosäätimellä (näköyhteyttä ei tarvita) tai itse laitteen kautta: valaistua voimakkuussäädintä on ilo käyttää.

Naimin insinöörit ovat kehittäneet yksinkertaisia mutta hienostuneita piiriratkaisuja, jotka on yhdistetty arvostettuun ja suorituskykyiseen DR-teknologiaan. Tämä takaa vakaan ja puhtaan virransyötön, joka on niin olennainen ylivoimaisen suorituskyvyn kannalta. Naimin tiimi on valinnut laitteeseen korkealaatuisimmat komponentit ja suorittaneet erittäin tarkat mittaukset tinkimättömän lopputuloksen saavuttamiseksi.

- Statement-huippumallin teknologiasta kehitetty äänenvoimakkuuden säätöarkkitehtuuri, jossa käytetään reed-releitä. Kiinteän vastuksen mahdollistama ensiluokkainen äänenlaatu, joka tarjoaa tarkan kanavatasapainon. Tässä Statement-äänenvoimakkuussäätimen pienennetyssä versiossa käytetään erittäin sulavasti toimivaa optista enkooderia, joka on tarkkuuskuulalaakeroitu.

- 1,5 W:n diskreetillä transistoritekniikalla toteutettu A/AB-luokan kuulokevahvistin. Toimii A-luokassa normaalikuuntelussa ja AB-luokassa suurempia tehohuippuja varten. Standardi 6,3 mm kuulokeliitäntä.

- Reed-relein toteutettu tulokytkentä

- Diskreetit A-luokan puskuri- ja suodatinpiirit, joissa käytetään käsin juotettuja polystyreenikondensaattoreita.

- Sisäänrakennettu korkealaatuinen MM Phono-aste

- 5,5 tuuman värinäyttö

- Konfiguroitavat sisääntuloliitännät: Nimi, herkkyys (voimakkuuden tasaus muihin tuloihin nähden), AV-bypass-tila kotiteatterikäyttöön sekä tarpeettoman liitännän piilottaminen käytön helpottamiseksi.

- Käyttää Naimin uusinta NP800-striimauskorttia balansoidulla LVDS-signaloinnilla, joka takaa häiriöttömän toiminnan. Suoratoistaa Internet-radioasemia, musiikkia Spotify Connectista, Apple Musicista, Tidalista (ja Tidal Connectista), Qobuzista, AirPlay 2- ja Chromecast -yhteydellä, UPnP-palvelimista, USB-liitäntäisestä tallennuslaitteesta. Roon Ready -yhteensopiva.

- aptX Adaptive Bluetooth®

- Monihuoneominaisuus muiden Naim-suoratoistolaitteiden kanssa (Classic-sarja ja 500-sarja).

- ZigBee RF kaksisuuntainen kaukosäädin, näköyhteyttä ei tarvita, äänenvoimakkuuden muutokset näkyvät kaukosäätimessä.

- Kaksisuuntainen optinen tiedonsiirto (3,5 mm johdolla) synkronoitua valmiustilaa ja valaistusta varten, yhteensopiva uuden NAP250-tehovahvistimen kanssa.

- Kaksi kiinteän taajuuden master-kelloa (44,1 kHz ja 48 kHz näytteenottotaajuuksien kerrannaiset) erittäin alhaisen jitterin varmistamiseksi.

- DSP RAM-puskuri SP/DIF-tuloille, eliminoi SP/DIF-modulaation aiheuttaman jitterin (4x SP/DIF-tulot).

- Naimin oma DSP 705,6kHz/768kHz kokonaisluvuilla toimiva ylinäytteistys.

- PCM1791A DAC ja kustomoidut ultramatalan dielektrisen absorption polystyreeni-suodatinkomponentit.

- Virtalähteen päivitysmahdollisuus NPX 300:lla kahden Burndy-kaapelin kautta (yksi digitaalinen ja yksi analoginen).

- Käyttää kahta sisäistä virtalähdettä; toinen on audiofiilitasoinen lineaarilähde, joka perustuu suureen toroidimuuntajaan. Toinen on erityisen korkean hyötysuhteen SMPSU, joka mahdollistaa alhaisen 0,5W:n virrankulutuksen valmiustilassa.

- Ohjaus- ja äänipiirien galvaaninen eristys.

Hinta 6999,-/kpl

Lisätietoja & hinnasto:
https://www.mrhifi.fi/tuote/naim-audio-nsc-222/

1438963b5887c722ca.jpg

1438963b588662e5d3.jpg


1438963b56b214ff06.jpg
 
Ylös