Naim cd -Leben 300x välikaapeli.

Toivo

Hifiharrastaja
Liittynyt
25.5.2007
Viestejä
150
Kaupunki
Huittinen
arvid77 sanoi:
Itse en ole kaapeleihin perehtynyt olenkaan, mutta kiinnostaisi kuulla kokemuksia miten leben ja naim pelaa yhteen.

Itsellä lebenin kaverina CA:n 540C V2-cd soitin. Kaiuttimet WLM-divat. Jossain vaiheessa pitää harkita tuon cd:n päivittämistä.

Naim CD5X + Hicap + Leben yhdistelmän omistaneena muutama sana. Naimille on tyypillistä äänen hyvä hallinta. Tarkoitan tällä sitä, että musiikki kuuluu hyvin ehyenä, harmoonisena ja kokonaisvaltaisena. Mitään irrallisuuden tunnetta ei esiinny, sointi on hyvin kontrollissa. Pitkälti näissä lienee kyse ajoituksen oikeellisuudesta, koherenttius on erinomaista tasoa. Sävyllisellä puolella Naimin ote on samettinen ja melko täyteliäinen.

Leben taasen on luonteeltaan sävyjen mestari, mutta ajoituksissa ja koherenttiudessa vain normaalitasolla. Naim omine vahvuuksineen tuo selkeästi ryhtiä ja jämptiyttä Lebenin sointiin sävykkyyttä menettämättä. Omat kokemukseni tästä yhdistelmästä ovat olleet positiiviset, yhdistelmä toimii hyvin toisiaan täydentäen. Sopivilla kaapelivalinnoilla sointia pystyy myös merkittävästi virittämään.
 

hopihopi

Hifiharrastaja
Liittynyt
26.8.2008
Viestejä
418
Kaupunki
Stadi ( Helsinki )
Kyseisen setin omaavana, Totean Toivon pysyneen asia/tieto linjalla. Ei yhtikäs mitään lisättävänä. ps. ei tällä hetkellä,,,,
 
Ylös