NAD C555

miqueli

Hifiharrastaja
Liittynyt
11.8.2006
Viestejä
2 523
Kaupunki
Joensuu
Moi

Mietiskelen, ostaisiko jonkun kyntäjän tuon vanhan puimurin tilalle. Nadia saa noin 200 puntaan nyt tuolta saarilta, joten se on siellä jonkun verran halvempi kuin suomessa vastaavan hintaiset projectit ja regat. Kysymys kuuluu, onko tuo vastaava soitin kuin joku regan p2 (tai p3)? Jossain luin, että se on vain hieman modifioitu "rega planar". Tuolla goldring elektra rasialla tuskin on suurempaa laatueroa noihin ortofonin omb-5 rasioihin, joita noissa edullisissa projekteissa käytetään tai regan rb250 rasioihin.

Enpä paljoa tästä vinyylipuolesta(kaan) tiedä (jäi vuodet 1990 - 2005 välistä :D), mutta kiinnostaisi palata enempi sinne suuntaan.

Mikko
 
Terve,

kyseinen soitin on identtinen P2 regan kanssa. Eroavaisuudet löytyvät värityksestä ja NAD toimitetaan juurikin GR:n askilla.

t.Make
 
Eikä tuo Goldring Elektra häpeä yhtään noiden muiden ensiasennusaskien rinnalla. Perushyvä rasia, ei ehkä kaikkein sävykkäin mutta kohtalaisen menevää otetta tarjoilee, ei siis mikään "mussupossu", niinkuin mkutvonen asian leikkisästi ilmaisee.
 
Back
Ylös