N900 ja kuulokkeet

  • Keskustelun aloittaja eeko
  • Aloituspäivämäärä
E

eeko

pikaisen testailun jäljiltä on hivenen yllättävää koss porta proiden toimivan enemmän kuin hyvin n900:lla. gradon sr-80 eivät tunnu pääsevän lähellekään toistossa. ääniformaatti on 320 mp3. kellään mitään vastaavia havaintoja/kokemuksia?
 

foba

Käyttäjä
Liittynyt
11.10.2009
Viestejä
19
PortaPro antaa varmaan helpommin "anteeksi" N900:n heikohkon kuulokeulostulon (tällä en tarkoita äänenvoimakkuutta). Mitä paremmat luurit, sen paremmin ne paljastavat äänilähteen heikkouden.
 
E

eeko

No niin ja takinkääntö. Ajan kanssa kaikki pitää tehdä.

Gradon SR80 kuulokkeet toimivat N900:n kanssa oikein hyvin. Suorastaan erinomaisesti. Nyt on tullu testailtua aikalailla ja monilla eri ääniformaateilla. Toki ulkona liikenteen seassa nuo portaprot runsaanman alapään osalta ovat mieluisammat. Mutta rauhaisassa ympäristössä gradot kertovat kaiken. Enää en kanna ipodia mukanani. Minnekään. Nokia on tehnyt hyvän laitteen niin musiikin kuunteluun kuin myös elokuvien katseluun. Suosittelen kaikkia vähintäänkin testaamaan!
 

Gretch

Käyttäjä
Liittynyt
2.9.2007
Viestejä
10 849
Sennheiserin HD555 olen kokeillut ja ihan ok toimi. Pitää kuitenkin muistaa, että kyseessä on mobiililaite eikä mikään tonnin luurivahvari. Luurin mukana tuleva in-ear napit ovat muuten ehkä parhaat vakionapit, mihin olen itse törmännyt. Bassopäässä on aika kivasti tukevuutta tosin asennolle korvassa hieman herkät.
 
E

eeko

Naulankantaan! Ajatukseni nimenomaan onkin, että reissuun voi helposti ottaa vakavemmatkin kuulokkeet mukaan ja nauttia hyvästä kuulokeäänentoistosta työmatkalla, lomalla, mökillä jne.
 
Ylös