Muusikot töpeksii

P

PPU

Huh, minä jo hetken säikähdin että oliko taas Iisakki Järvenpää asialla mutta onneksi olikin vain keittiöveitsi.
Olis muuten tullut rumihia :-\
 

Sementti

Käyttäjä
Liittynyt
11.8.2006
Viestejä
1 362
Kaupunki
Kerava
Iisakin puukot on leluja, Tommipuukko se pitää olla ;)

Anteeksi erittäin offtopic...
 
M

Matti Lehtinen

Laulaja, taiteilija, rikollinen sekä allekirjoittaneen kaima Matti Nykänen on mainitsemisen arvoinen tässä ketjussa.

Mehän kaikki muistamme Matin koskettavan musiikkituotannon alkaen vuodelta 1992, levyllä - Yllätysten yö. Tämä suuria tunteita herättänyt loistavalla tulkinnalla varustettu levy, siirtyi kansan sydämiin viimeistään ikivihreän avausraidan: Topless - saattelemana.

Matti jatkoi kritiikin kestävää musiikki-uraansa, heti seuraavana vuonna loisto-albumilla: Samurai. Matti ei varmasti jättänyt ketään kylmäksi, kyseisen albumin kuudennelta raidalta löytyvällä, rock - vivahteisella radiosuosikilla: Yy-kaa-koo-nee, vauhti kovenee.

Matti piti ryypiskely ja vaimonhakkaustuokiota yhdeksän vuoden ajan, kunnes rahanpuutteessa palasi jälleen musiikin pariin vuonna. 2002, hittisinglellä: Elämä on laiffii. Kansan syvien rivien mielestä tämä kappale olisi ollut ehdotonta euroviisu ainesta.

Vuonna 2004 matti teki promo sinkun, joka sisältää kaksi kappaletta: Tää on mun elämää ja Elämä on laiffii. Pitäkäämme siis korvamme auki ja odotelkaamme yhdeltä aikakautemme merkittävältä artistilta tulevinakin vuosina antoisaa musiikkia.

Oikeasti. Koskakohan tuo taparikollinen ja pummi pistetään telkien taakse, silleen vähän pidemmäksi aikaa, miettimään tekosiaan?

P.s. Matti Nykänen oli ja on edelleen maailman menestyneimpiä mäkihyppääjiä. Hänen uransa huippuvuodet mäkihyppääjänä sijoittuu vuosille: 1981 - 1990. Tänä aikana hän saavutti yhteensä 20 - arvokisamitalia. Yhteensä urheilumuseon kokoelmista löytyy Nykäsen mitaleja 42kpl, joista 22kpl on SM-mitaleja. 8)

Kuulin myös huhun, että Hanoi Rocks yhtyeen kitaristi: Andy Mccoy olisi pudonnut parvekkeelta. Siirryn paikanpäälle raportoimaan. :)

Vihti Kuittaa.
 

Petethebassman

Käyttäjä
Liittynyt
25.8.2006
Viestejä
112
Tolosen elämässä sitä bluesia on tosiaan ollut aika riittoisasti, ei ole ollut helppoa hänellä. Tuossa Iltalehden artikkelissa on vähän taustaa tapahtumille: http://www.iltalehti.fi/uutiset/200612205516669_uu.shtml

Tolonen asui aikanaan Hämeentiellä samassa talossa kuin faijani ja juuri se asunto meni vasaran alle sen velkatakauksen takia. Vaiheet ovat olleet aika karuja ja juuri siksi onkin mielestäni aika ihme että hän on pystynyt jatkamaan musiikin tekemistä vaikeuksista huolimatta. Talousvaikeudet voivat murtaa kenet tahansa kun niitä kasaantuu riittävästi, ehkä se on tapahtuneen taustalla, ehkä ei, pelkkää arvailuahan tämä on kun ei ole ensikäden tietoa. Henkilökohtaisesta tragediasta tässä on joka tapauksessa kyse, mutta todella toivon että Jukka saa asiansa järjestykseen, hän on antanut paljon suomalaiselle musiikille ja olisi todella surullista jos soittajan ura loppuisi tähän.
 

Tawe

Vuoden Hifiharrastaja
Hallituksen jäsen
Hifiharrastaja
Liittynyt
12.9.2006
Viestejä
14 120
Kaupunki
Kuopio
Joo, yli kaksi vuotta pamahti linnaa - sääli, mutta ihan oikein: toisia ei puukolla tökitä ja hasis ja amfetamiini ovat laittomia.
 
Ylös