Musikaalinen kuulee enemmän pienemmällä vaivalla

  • Keskustelun aloittaja Tawe
  • Aloituspäivämäärä
Pistetään nyt tähän, koska ainakin liippaa aihetta. Töllöttimestä tuli jonkin aikaa sitten juttua jostain jampasta, joka taisi olla autistinen tai sitten jotain muuta, en nyt muista tarkkaan mikä oli juoni, mutta hänpä soitteli Jazz - bändissä koskettimia. Hyvin soitteli ei siinä mitään. Ai niin. 60 minuuttia ohjelmasta tämä..

No niin, kumminkin se toimittaja painoi pianolla lähemmäs kymmentä kieltä yhtä aikaa ja kaveri kuunteli sitä ääntä ja painoi samat näpit sitten perään. Homma toistettiin monta kertaa ja ohjelmassa, joku kaveri sanoi normaalin immeisen erottavan, ehkä kolme - neljä eri sointua, mutta tämä jamppa tosiaan erotti jokaisen soinnun lähemmäs kymmenestä. Taisi itse-asiassa erottaa ihan kaikki kymmenenkin, jotenka semmoinen lepakon korva oli hällä..

Sitten vielä tietoiskuna, että kiinalaisilla esiintyy eniten absoluuttista sävelkorvaa väkilukuun suhteutettuna. Ymmärtäähän tuon, koska yksi sana voi erilailla äännettynä tarkoittaa yli seitsemää eri asiaa..

Tosi hämäriä juttuja..
 
Mun häijy ex-mies on järjettömän hyvä imitoimaan lähes ketä ja mitä tahansa. Sen versiot on aidompia ku alkuperäinen.
Mut onxe musikaalinen vaikka osais matkii pianoo?
Sen äänten järjestyksen ymmärtäminen lienee musikaalista. Että esmes annetusta aiheesta/teemasta pystyy kehittelemään omia juttujaan.
Ihan ku kirjottais vaikka Chandlerin tyylillä hifistä. Tai Kingin tai Bukovskin jne.(kirjottaminen ei oo musiikkia ellei sitte tahallaan rapisuta konetta tai kynää äänten tuottamiseksi. Sillon se on jo sitä)

Tää matkijaherra ei muuten osaa soittaa tai laulaa.
Tai kyl se laulaa puhtaasti jos pitää matkii. Kummallista on.
 
Back
Ylös