Musiikkikierrätys, musiikkidivari, levydivari

K J Manner

Käyttäjä
Liittynyt
20.10.2006
Viestejä
2 083
https://www.hifiharrastajat.org/forum/index.php?topic=1001430.0 Kirjoitin: Muuten tuntuu tällainen pikku kierrätyskauppa tässä laitteiden seassa hieman hölmöltä. Pitäisiköhän ihan perustaa musiikkikierrätys kestothreadi tänne kauppapaikalle, musiikkiin tai offtopikkiin, johon jokainen voisi laittaa ilman sen kummempia mietteitä vaikka vain yhden levyn. Cd painaa siinä sadan gramman hujakoilla ja kirjemaksu <250g on 1,40 euroa.

Pitemmät listat halutessa tietysti omiin ilmoituksiin.

Ehdottaisin paikaksi musiikkiosiota ja ylläpidolta vain sen verran apua, että se kiinnitettäisiin ylälaitaan 'stickyksi'. Siellä nimenä voisi olla vaikka kierrätysnurkka tai divari.
 
Ihan hyvä idea. Mä kyllä toimin enemmän ostajana, kuin myyjänä, mutta pistäkääs hyviä levyjä tarjolle vaan. Matti ostaa. :)

Pistetään nyt vaikka osto-ilmoituksena alkuunsa, Cd:nä, jos joku haluaa seuraavilta artisteilta levyjä mulle myydä, niin ostetaan pois:

Led Zeppelin
Black Sabbath
Turmion Kätilöt
Kotiteollisuus

jne.

Tarjoa!
 
Ideana hyvä, ja itseäkin kiinnostaa ainakin seuraavien artistien tuotokset

Killswitch Engage
Godsmack
Black Label Society
Disturbed

Kiitos nam!
 
Tällainen ketju oli varmaan tarkoitus perustaa tuonne osto/myyntiosastolle? Sitä ajatusta kannatan.
 
Sama se ja myyntipalsta olisi ensimmäiseksi ajateltuna looginen, offtopic ei niinkään. Minä puolestani ehdotan musiikkipalstaa. Perusteluna autovertaus: laitetaanko autojen ja varaosien palstalle myyntiin myös bensaa? :)
 
Pitäisiköhän vain aloittaa. Vai kuka ehtii? :) Minullekin tuli taas asiaa, kun tajusin että tuo Hasse Wallin Afroline on juuttunut levylautaselle, mitä nyt joskus kääntää puolta. Olisin kiinnostunut löytämään muutaman lisää. Ehkä myös seuraavaa bändiä Asamaan.


edit. laitoin ainakin nyt aluksi hakemista palvelevaa otsikkoa tuonne. https://foorumi.hifiharrastajat.org/showthread.php?40209&p=618674&viewfull=1#post618674
 
Tuossa on muokkaus nyt tietynlainen ongelma. Eikä osto/myyntiin voisi muutenkin harkita täydellistä muokkausvaihtoehtoa omiin viesteihinsä?
 
Back
Ylös