Musiikki jolla pa$kat housuun

Tawe

Hallituksen jäsen
Hifiharrastaja
Liittynyt
12.9.2006
Viestejä
15 446
Kaupunki
Kuopio
DJ Boy Anssi Järvinene kertoo (2009, Oulun seudun ammattikorkeakoulu: Nostatus - Kun rave- ja klubikulttuuri nousi Pohjoiseen)

Ainahan aika muuttaa musiikkia. Silloin kun acid ja tekno tulivat, se tuntui niin... Siis jokin Joey Beltramin Energy Flash oli sellainen biisi, että nyt menee pa$kat housuun, että ei h€lvetti, näin rankkaa ja tiukkaa musiikkia ei voi olla olemassakaan. Nyt sä voit mennä ihan jonnekin kahvilaan istumaan, ja siellä se soi taustamusiikkina. Samalla tavalla, kun jokin Prodigy ja muut tulivat, niin tuntui siltä, että herranjumala, nyt räjähtää pää. Tällä hetkellä kun menet parturiin, niin siellä voi soida Prodigy.

Miltä levyltä löytyy sinulta tuo ruskea nuotti, joka töräyttää tavaran pihalle?
 
Ja tällä lähestymistavalla tehdään Hifi-harrastajien oma osasto Hifimessujen vessaan.

:) v-a
 
Onko flättärin musiikkimaulla ja kuuntelupaikalla jokin yhteys?
 
Kyllä Johannes-passiosta lähtee. Ihan alun "Jesum von Nazareth" ja tietty "kreuzige, kreuzige".

H-mollimessun Cum sanctu spiritu:n lähtö siihen suoraan Quoniamin päälle on aika tykki, ja tietty kanssa "et resurrexit." ( Ainakin tenorit on perinteisesti kai pökäleet housussa ton et resurrexitin lähdön kanssa, vähän niin kuin benjiä ilman köyttä. Suoraan tyhjän päälle. )


Mitä, sanoiko joku Verdi? Hah, pitäkää vulghäärit italialaiset tunkkinne :D Vanha parta jyrää.
 
miksin sanoi:
Mitä, sanoiko joku Verdi? Hah, pitäkää vulghäärit italialaiset tunkkinne :D Vanha parta jyrää.

No kyllä se vaan Verdi toimii, ehkä ummetuslääkkeenäkin.

Jos Requiem:in Dies irae tai Tuba mirum:in aloitus ei ahdista sitä ns. ruskeaa myyrää kolossaan, niin sitten on joko laititteistossa paha dynamiikkavaje tai kuuntelutila epähifistisesti desibelirajoittunut. >:D

0028946807927.jpg


Olen kuullut teoksen livenä, ja erityisesti "vihan päivä" irtosi isosta orkesterista ja kaksoiskuorosta sellaisella teholla että tuntui ryppynahassa saakka. Osa sitä konserttielämystä oli kanssakuulijoiden reaktioiden tarkkailu; osa porukasta oli selvästi varautunut johonkin Bach-tyyliseen hissutteluun. :D

Edit: kuva ja linkki.
 
nuff said! >:D
 

Liitteet

  • Jesus_Built_My_Hotrod.jpg
    Jesus_Built_My_Hotrod.jpg
    33,1 KB · Katsottu: 250
Back
Ylös