musical fidelity a5

hifiguru284

Käyttäjä
Liittynyt
2.4.2008
Viestejä
902
onko jollain mf:n omistajalla tietoa miksi kaiuttimista kuuluu ikävää häiriö ääntä ht direct tilassa?? onko vika vai ominaisuus?
 
tarjoaisin vikaa, sillä ainakaan a3.5 -mallista ei ominaisuutta löydy...
 
ottaa näköjään häiriöö kun pistorasiat ei oo maadotettu. ei vanhat vehkeet oo ikinä tommosta tehny ja nyt tekee molemmat vahvarit. ???
 
Onks sulla digiboxi/telkkari yhdistetty jotakin kautta vahvariin? Esim. DVD-soittimen läpi. Antennipiuha monesti aiheuttaa häiriötä, ainakin minulla, kun ei ole maadoitettuja pistorasioita.
 
pgibbons sanoi:
tarjoaisin vikaa, sillä ainakaan a3.5 -mallista ei ominaisuutta löydy...


Nyt pitää muistaa että tuo A3,5 on "köyhempi" malli :D

No ei vaan veikkaisin tuota telkkariantennin tms. kautta tulevaa maalenkkiä, itselläni saman aiheutti AV-vahvistimessa kiinni oleva radioantenni. Tosin tuossa A5:sessa on sellanen ominais"hurina" joka kuuluu jos ääni ei ole kytketty ja on tarpeeksi hiljaista. Tämä ääni tosin kuuluu aina, oli muita laitteita kiinni tai ei. Käyntiääni tai jotain.
 
ei oo ees antenni pistoketta koko huoneessa. testasin tossa et otin sähkön keittiö maadotetusta rasiasta roikalla ja irrotin pc:n mikä on kanssa samanlaisessa rasiassa niin kyllä se surina loppus. aika outoa kun ei ole ennen ollut mitää ongelmaa.
 
Ootko kokeillu silleen, että otat kaikki ohjelmalähteet pois vahvarista? Kuuluuko hurinaa silloin? Jos ei kuulu niin yksi kerrallaan sisäänmenovehkeitä paikalleen, jos joku verme aiheuttaa häiriötä. Maadoitusjuttuhan tuo selvästi on, pitää vain kartoittaa mikä aiheuttaa.
 
tietokoneen äänipiuha eniten, sitten tykin hdmi ja ihan pientä surinaa ilman mitään pelkästään vahvari rasiassa
 
Ootko kokeillu optista digipiuhaa tietokoneen ja AV-vahvistimen(?) välissä, tietty jos RCA-piuhoilla analogisesti haluat liittää niin sittenhän tuo ei tule kysymykseen...
 
oon käsittäny ettei ne oikeen toimeis jos pistorasia on maadottamaton?? ja onhan mulla tommonen monsterin hts1000 jakotukki jossa jotain suodatusta pitäisi olla??
 
mulla oli tommonen hts1000 pari vuotta sitten, se oli mulla pörinän aiheuttaja.

ei näistä tiedä, pakko vaan kokeilla kaikki variaatiot.
 
Back
Ylös