Munchen High End 2023

spenttila

Yhteistyökumppani
Liittynyt
15.8.2006
Viestejä
464
Penaudiolla on viikon päästä järjestettävillä Munchenin High End 2023 messuilla oma osasto 4-S11, Hall 4. Siellä esittelemme Seasin uudella, meille valmistetulla timanttidiskantilla verustetun Cenya Diamondin (ovh. 14.995€/pari) ja Kareliaan perustuvan Karelietan (ovh 39.995€/pari), missä on sama keskiäänikotelo elementteineen sekä myös Cenya Diamondissa oleva uusi timanttidiskantti kardioidikotelossa sekä kaksi Seasin grafiinipäällysteistä kahdeksantuumaista bassoa/kotelo suljetussa kotelossa. Juna kulkee.

Sami/Penaudio
 
Kun Facebookista huomasin nämä uudet tuotteet, niin mielessäni aloin miettimään hintoja. Cenya Diamonndin hinnan arvasin oikein. Kareliettalle arvioin hinnaksi 10000 euroa enemmän kuin mitä oikea hinta on. Hyvä niin :)

Cenya Supremesta kotona noin kuukauden nauttineena, miietin että kuinka hyvä tuo Cenya Diamond mahtaa ollakaan, kun Supremekin oli aivan jäätävän läpikuultava ja läsnäoleva soinniltaan. Kaiholla edelleen muistelen Cenya Supremen vierailua...

Onko tarkoitus laajentaa Diamond sarjaa myös Serenadeen ja Sonataan?
 
Hyvin tunnet meidät, uutuuksien hintojen suhteen ja timatnttidiskantin laajennusta Serenadeen ja Sonataan. Altaan olla liian helppoja :)
Ja tuosta timanttikalvoisesta diskantista niin on se kyllä taas pykälän verran eteenpäin jopa siitä äärimmäisen hyvästä berylliumkalvoisesta excelistä. Ja diamond versioisessa Cenyassa on 18 senttinen Seasin grafiinipäällysteinen magnesium excel muiden Cenya versioisten 16 senttistä erottamaan eli jytyä on luvassa vieläkin enemmän.
Sami/Penaudio
 
Back
Ylös