MR Hifin yritysesittely

Tilanne
Keskustelu on suljettu.

mrhifi

Yhteistyökumppani
Liittynyt
8.8.2006
Viestejä
648
Meille on helppo tulla

MR Hifi, asiakkaiden keskuudessa "Mister Hifiksikin" kutsuttu yritys, sijaitsee metroradan varrella Vuosaaressa, vain viidentoista minuutin ajomatkan päässä Helsingin sykkivästä sydämestä. Sijaintimme ei ehkä ole keskeisin mahdollinen, mutta sitä vastoin voimme tarjota rauhalliset ja viihtyisät olosuhteet perusteelliseenkin kuunteluun sekä laitevertailuun, niin hifin, kotiteatterin kuin tinkimättömimmän high endinkin parissa.


Mistä kaikki alkoi

MR Hifi aloitti toimintansa ystävänpäivänä 1997, henkilökuntansa pitkäaikaisen ja intensiivisen hifiharrastuksen innoittamana. Pääasiallinen toimintamme muodostui tuolloin käytettyjen hifilaitteiden kaupasta. Kahvipannu porisi, viidakkorumpu lauloi ja toimintamme kasvoi. Melko pian valikoimamme laajeni myös uusien laitteiden puolelle, noudattaen alusta asti tinkimätöntä näkemystämme koskien äänentoistollisia hyveitä: laatu ennen määrää. Jokainen tuotteemme on päätynyt valikoimiimme perusteellisen kuuntelun, vertailun sekä kokeilun kautta. Ei ole aivan sama mistä paloista laitteisto kootaan. Ammattitaidolla koottu laitteisto on ehyt kokonaisuus, jonka äänellinen synergia on parhaassa tapauksessa enemmän kuin osiensa summa, elämys vailla vertaa.


Räätälöity tuotevalikoima

Tänä päivänä tuoterepertuaarimme sisältää yli 50 tuotemerkkiä hifialan huipulta, tarjoten kilpailevien maahantuojien parhaat vaihtoehdot saman katon alla. Ja mikä parasta, aina todella kilpailukykyiseen hintaan.

Tärkeimpinä tuotemerkkeinämme mainittakoon mm. innovatiiviset kotimaiset Gradient hifikaiuttimet, maineikkaat Elacin nauhalla toteutetut hifikaiuttimet, sekä yli 25 vuoden ajan arvostusta niittäneet brittiläiset PMC-hifikaiuttimet. Brittihifin parhaimmistoon kuuluvat Naim Audio ja Rega purjehtivat vahvoina puheisiimme aina kun on kyse laadukkaasta hifilaitteiston etupään toistosta. Raskaamman äänentoiston eliittiin lukeutuvat EAR Yoshino ja Densen ovat vaihtoehtoja silloin kuin vain paras on kyllin hyvää. Perinteinen suuri japanilainen valmistaja Marantz tukee oikealla tavalla laatupainotteista tuotevalikoimaamme mm. kotiteatterituotteillaan sekä stereovahvistimillaan. Oikeanlainen tarvike- ja erikoistuotevalikoimamme viimeistelevät osuvasti tuotekirjoamme. Haluamme tarjota sinulle vain sitä mitä itsekin ostaisimme.

Käytettyjä kunnoittaen

Käytettyjen laitteiden kohdalla toimimme perinteitämme kunnoittaen, tarjoten sinulle erään alan parhaista vaihtolaitehyvityksistä. Meillä toimii myös myyntitilipalvelu, johon voit jättää laitteesi myyntiin pientä myyntipalkkiota vastaan. Laadukas hifilaite on elinkaareltaan pitkä ja sillä voi olla huomattavan suuri jälleenmyyntiarvo useidenkin vuosien käytön jälkeen. Voit huoletta luottaa vankkaan kokemukseemme käytettyjen hifilaitteiden kaupasta, olipa sitten kyseessä jokin edellä mainituista, käytetyn laitteen arvonmääritys tai vaikkapa etsintäkuulutus verkkosivujemme Halutaan ostaa -lomakkeen kautta.


Hifialan ensimmäinen verkkokauppa

Hifialan ensimmäinen verkkokauppa luo joustavat puitteet "oikean hifikaupan" asiantunteviin palveluihin myös niillä paikkakunnilla, joilta ei hifikauppaa löydy. Monipuoliset toimitus- ja maksuvaihtoehtomme mahdollistavat helpot hifiostokset välimatkoista ja tilipäivistä välittämättä. Saat verkkokaupan tuotteet kotiovellesi veloituksetta maksaessasi ostoksesi luottokorteilla tai pankkien verkkomaksuilla. Rekisteröitymällä kanta-asiakkaaksemme saat lisäksi tuntuvan hintaedun kaikista verkko-ostoistasi. Sivujen keskusteluosio tarjoaa suoran linkin alan harrastajien välille sekä mahdollisuuden keskustella MR Hifistä, tarjoamistamme tuotteista sekä aivan kaikista hifiin sekä kotiteatteriin liittyvistä teemoista avoimesti ja joviaalisti, myös asiallisen kritiikin kera. Haluatko pysyä ajan tasalla hektisessä hifimaailmassa? Liity postituslistallemme, saat aina ajankohtaista tietoa uutuustuotteista sekä kuukauden tarjoukset vaivattomasti omaan sähköpostiisi.


Yksilöllistä palvelua

Kuuntelusessiot tapahtuvat useinmiten ajanvarauksella. Miksikö? Tämä takaa sen, että juuri haluamasi laitekokoonpano on valmiiksi kytkettynä. Tällöin voidaan varata myös riittävästi aikaa kuuntelua varten, sillä intensiivinen sekä oikeaoppinen laitevertailu vievät sitä yllättävän paljon. Laitteiden kotikuuntelu on myös mahdollista, mikäli haluat varmistua, että laite sopii juuri sinun levyvalikoimaasi ja akustiseen ympäristöösi. Sopimuksen mukaan tuomme laitteen myös kotiisi, mikäli itselläsi ei ole mahdollisuutta kuljetukseen. Tervetuloa MR Hifiin, meillä palvellaan. Ja muista, kahvipannu on kuumana koko päivän, sopimuksesta myös virallisen aukioloaikamme ulkopuolella.


Virtuaalivierailu

https://mrhifi.fi/yritysinfo/


musiikintäyteisin terveisin,

Mikko Raumanen
www.mrhifi.fi
 
Viimeksi muokattu:
Tilanne
Keskustelu on suljettu.
Back
Ylös